Wpis z mikrobloga

Witam mirków i mirabelki!

Jako, że #zima już tuż za rogiem, a temperatura spada coraz bliżej zera, mamy dla was małe #rozdajo

Zestaw czterech zimowych produktów, dzięki którym na pewno nie spóźnicie się do pracy, albo na randkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

1) K2 Alaska lub K2 Alaska ze skrobaczką - błyskawiczny odmrażacz do szyb
2) K2 Fox - antypara, zapobiega parowaniu szyb, nawet na kilka tygodni
3) K2 Gerwazy - odmrażacz do zamków
4) K2 Sil lub K2 Sil w wersji poręcznej - chroni przed przymarzaniem uszczelek

W moim przypadku, pierwsze skrobanie szyb zostało dzisiaj odbyte ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W rozdajo może wziąć udział każdy, kogo nick nie jest zielony. Wystarczy plusik.
Zwycięzce wybiorę jutro w godzinach 10-15. Powodzenia!

#samochody #k2auto #kosmetykaaut
k2compl - Witam mirków i mirabelki!

Jako, że #zima już tuż za rogiem, a temperatur...

źródło: comment_IUcueTTF7LNglORRZuvI8GE7mZcqgi3H.jpg

Pobierz
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@k2compl: A jak się nie ma problemu z parowaniem (bo klima cały rok ON mode) i o istnieniu zamka w drzwiach też się zapomniało (nawet nie wiem czy klucz do niego pasuje, bo jest ukryty :P), za to potrzebuję masę odmrażacza, bo skrobania nie toleruję, to też można wziąć udział? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@k2compl: stare dobre k2. Kiedyś tyle rozdawaliście, że kolega miał chyba zapas na rok waszej chemii xD
Swoją drogą jak pachną wasze odmrażacze? Kolega ma odmrażacz, który pachnie jak jakiś drink, super sprawa, bo one są mocno alkoholowe i człowiek aż ma ochotę się ich napić xD
  • Odpowiedz
@k2compl: zmniejszyliście na chwilę stężenie "perfum" w waszym prze turbo zajebistym mleczku polo kokpit mat ala farenheit, a potem wróciliście do porządnego stężenia z odświeżoną etykietą czy mój nos świruje ? ^^ a może ktoś sobie odlał z mojego pakungu ? ^^
  • Odpowiedz
@k2compl: O kurczę, wczoraj wstałem o 5 i myślałem że zejdę przy skrobanie mojego auta XD nie ukrywam, przydałoby się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Zestaw zimowy trafia do Pana @pan_kemyt Gratulacje!

Nie spodziewałem się aż tak dużego odzewu od Was, jesteście super ()
Na każde pytanie nie dam rady odpowiedzieć pod tym wątkiem, ale jeśli chcecie, to zapraszam z pytaniami na PW, (albo oznaczcie mnie na mirko) postaram się jak najszybciej odpowiedzieć.

Co do kodów rabatowych to niestety, ale na ten moment ich nie mamy ( ͡° ʖ
  • Odpowiedz