Aktywne Wpisy
Czy dziwnym pomysłem jest założenie Tindera żeby znaleźć kogoś WYŁĄCZNIE do przytulania?
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
czerwonykomuch +697
Daily reminder:
Polska jest JEDYNYM KRAJEM UE, który nie zrównał wieku emerytalnego lub nie planuje jego zrównania w nadchodzących latach.
Dziś dodaję ten post po raz ósmy. To ważna liczba, bowiem 8 to także liczba lat różnicy między długością życia kobiet i mężczyzn. Oczywiście na niekorzyść mężczyzn. To jeden z najgorszych wyników w UE.
Będę
Polska jest JEDYNYM KRAJEM UE, który nie zrównał wieku emerytalnego lub nie planuje jego zrównania w nadchodzących latach.
Dziś dodaję ten post po raz ósmy. To ważna liczba, bowiem 8 to także liczba lat różnicy między długością życia kobiet i mężczyzn. Oczywiście na niekorzyść mężczyzn. To jeden z najgorszych wyników w UE.
Będę
Jeszcze długo po tym na meczach z jego udziałem śpiewano: "Hajto kutasie, przejechałeś babke na pasie". Za swój wyczyn dostał 7tys. kary i jakąśtam kare w zawieszeniu. 10 lat później zaczął pouczać innych w roli experta POlsatu.
Streetview z miejcca zdarzenia: https://goo.gl/maps/BwVCtTy4CPgDyGHE8
Odpowiadając na analogiczny post dodaje te same tagi #heheszki #humorobrazkowy #pilkanozna
+ #hajto #polsat #sport
@Krisu_7: Źródło? Z tego co pamiętam biegli stwierdzili 68.
@Krisu_7: Według biegłych co najmniej 67 km/h na ograniczeniu do 50 km/h, więc może daruj sobie te wypociny pod zebranie kilku plusów.
@Krisu_7: Na pewno to zrobiłeś wpis pod publiczkę wykopowych stulejarzy.
Niestety gość obrósł w pióra tak szybko, że dla mnie to taki wałęsa piłki nożnej.
On wszystko k---a wie najlepiej, a jeśli mówisz to samo jak on ale w inny sposób to i tak mówisz źle!
@wiktorek_pl
ile by nie jechał i tak jest turbo kretynem i wieśniakiem
Pod stulejarzy się daje inny content xd
@yolow71: To nie powód żeby go pomawiać. Zajebisty argument doprawdy.
@Krisu_7: To nie powód żeby człowieka pomawiać.
@Krisu_7
poza tym jako reprezentant kraju i gosc ze znajomosciami nie zdziwiłbym sie gdyby zanizyli mu tą predkosc, nie takie afery w tym chlewie obsranym gownem odchodzily
Wyrok to wyrok, nie sądzę żeby miał on jakiś wielki wpływ na wymiar sprawiedliwości i go wypuścili bo pan wielki piłkarz czy coś. Nie znasz dokładnie przecież okoliczności - jak pieszy ci się w----e to nie odpowiadasz jakbyś z premedytacja wjechał w
@Krisu_7: przecież napisałeś we wpisie
więc po co te bzdury?
Mało znanym faktem jest że pan Hajto bardzo żałuje tego co zrobił i często ma flashbacki z tamtego dnia. Na zdjęciu kolejny atak paniki i niekontrolowanych wymiotów podczas programu Café Futbol. W dodatku parał się innymi pracami jak handel papierosami aby jak najszybciej pokryć grzywne. Do dziś pomaga innym wyjść z trudnych sytuacji życiowych, wziął pod swoje skrzydła Kamila Grosickiego słynnego hazardziste lecząc go niebieskim Johnnym Walkerem.
@Krisu_7: przeciez tego nie da sie śpiewać( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jaki by nie był to jest jedyny w swoim rodzaju. Szkoda że tak mało komentuje i mało go ponosi bo gość to solidna kopalnia dobrego humoru.
A nie k---a wykopki tylko beczka że zły ekspert , to se k---a kołtonia smutow słuchajcie.