Aktywne Wpisy
mmmod +88
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +371
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
To znalezisko od TVP Info jest promowane przez wykop. Budzi to moje obiekcje z kilku przyczyn:
- po pierwsze pochodzi ono od TVP Info, a wspieranie tej "telewizji" nie wydaje mi się bardzo moralnym przedsięwzięciem
- po drugie jest jawnym duplikatem aż dwóch znalezisk dodanych wcześniej (powiązane do znaleziska)
- po trzecie i najważniejsze, oba te powiązane znaleziska są mocno minusowane - praca botów Mateckiego?
To nie pierwszy raz kiedy TVP robi jakieś machlojki na wykopie. Co o tym sądzicie?
#afera #tvp #wykop #moderacjacontent #tvpis #polityka
Treść została ukryta...
to nie jest duplikat tamto są duplikaty.
promowane są też inne serwisy jak np. rmfy i generalnie jak jakis portal ma niebieski nick to z tej domeny będą na głownej znaleziska z 11 wykopami i takie znalezisko prędzej wbije znowu na główna.
jest niebieski nick=zaplacone za rogale.
Komentarz usunięty przez autora
a to zaplacone i przez jakis czas będzie na glownej z kilkoma wykopami ale ludzie widzą więc szybko zdobywa sto
* i zakopujesz to z 60
tak jak typek zaminusowany w powiązanych.
uroiłeś sobie manipulacje tvp albo celowo kręcisz gównoafere zeby miec atencję?
płacą i ich znalezisko jest promowane na głównej to nie manipulacja tvp tylko hajs się musi w rogalowni zgadzać