Aktywne Wpisy
dlaczego_michau +626
Jestem w Hiszpanii w Walencji na najbardziej turystycznym w tej okolicy nadmorskim bulwarze La Patacona.
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
pearl_jamik +134
Plus wersja dla mirków powyżej 25 roku życia - znajdziecie wyjącą 30stkę, która szuka dawcy spermy a nie faceta. Potem alimenty, intrygi, zawracanie gitary. Cud narodzin!
Ostatecznie wszyscy wrócicie przed kompa, od którego zaczeliście. Pytanie tylko czy wolni i niezależni, czy z alimentami/dzieckiem do utrzymania. Czy może będziecie naiwnymi idiotami, którzy nie podpisali intercyzy przed ślubem, i Wasza p0lka właśnie Wam wyrywa pół majątku?
#przegryw #niebieskiepaski #p0lka #mgtow #redpill #gownowpis ##!$%@? #zwiazki
Nie jest, tylko nie robiłeś to z kimś komu się naprawdę podobasz.
@Nudziarz-Spokojny: Chyba twój.
Nie kazda kobieta chce mieć dzieci
Nie kazda kobieta brzydzi sie prawiczków
Jak się sobie podobacie to seks zbliża i wyzwala endorfiny
W związku można być z osobą podobną do nas przez co jak nie chcemy się poznawać z czyjąś rodziną to nie ma takiego przymusu, można żyć po swojemu
@BloodyMassacre26:
Co to ma do treści mojego wpisu?
@BloodyMassacre26: Każdy to wię, ale dziękujemy za lekcje biologii. Wciąż to się nie odnosi do mojego wpisu - gdzie napisałem że seks nie wydziela endorfin? Napisałem, że to wszystko to nadal za mało, by tysiące ludzi tutaj przeżywało że nie ma do niego stałego/jakiegokolwiek dostępu. Napisałaś listę banałów która nijak podważa moją opinie zawartą wyżej
@Solstafir: Ciebie jako Chada top 10% pewnie to nie dotyczy. Wiedz jednak, że zdecydowana większość przebywających na naszym zacnym tagu (w tym ja i pewnie @Nudziarz-Spokojny) to ludzie z bottom 20%.
W naszej kwestii, twierdzenie że seks to coś przereklamowanego jest więc jak najbardziej prawdziwe. Nam, w przeciwieństwie do ciebie, żadna dziewoja nigdy nie zrobi głębokiego gardła, nigdy nie założy specjalnie dla nas czerwonych pończoszek zawieszonych
@arek4444: :D Toś #!$%@?ł.
Taki ze mnie chad że mam zero par na tinderze i jestem incelem od dwóch