Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sebek1234: no bo tak jest, jeśli byś postawił, że dwa samochody Renault zdobędą punkty w Japonii to byś wygrał a to, że później ich zdyskwalifikowali to już jest nie ważne
  • Odpowiedz
@sebek1234: Robią co chcą, aby przytulić Twoją kasę. Raz obstawiłem to mi anulowali zakład bo jak stwierdzili, że się pomyslili i dali za duży kurs. A jak ja się pomyliłem i chciałem ponownie wysłać to stwierdzili, że nie da rady. Oszusci.
  • Odpowiedz
@crespo: dokładnie mówiąc: ten kto wygra. Jednak oficjalnie patrząc na raport z FIA jest powiedziane że Max nie wygrał kwalifikacji tylko Leclerc biorąc pod uwagę karę maxa
  • Odpowiedz
@crespo: i idąc dalej skoro mają w p-----e kary to w jednym wyścigu Vettel ukończył wyścig na 1 miejscu i dostał 5 sekund kary. Jakoś wtedy normalnie wypłacali zwycięstwo Hamiltona
  • Odpowiedz
@sebek1234: Robią co chcą. Mi też zaliczyli jak alfa dostała karę i zaliczyli Roberta wyżej na 10 miejscu dzięki temu, ale ze był to zakład AKO druga pozycja nie weszła to kupon do kosza. Jak by był solo to by nie zaliczyli pewnie. Raz robą tak raz tak.
  • Odpowiedz
@sebek1234: Zdecydowana większość bukmacherów ma swoich regulaminach zapis mówiący o priorytecie "czystego" wyniku sportowego nad późniejszymi regulacjami. Jest to mocno jednoznaczne, ale zwykle decydujący jest czas dokonania zmian w rezultacie końcowym, a rozliczeniem wewnętrznym bukmachera. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@sebek1234: Max wygrał kwalifikacje. Tu masz wyniki kwalifikacji: https://www.fia.com/events/fia-formula-one-world-championship/season-2019/qualifying-classification-11

Kara, którą dostał to jest kara przesunięcia na starcie wyścigu i nie wpływa na wyniki kwalifikacji. W związku z karą Leclerc ruszy z PP i zapisze sobie kolejne PP do statystyk, ale klasyfikacja kwalifikacji pozostaje bez zmian - Ver pierwszy Lec drugi.

Błędnie zakładasz, że PP = wygranie kwalifikacji.
  • Odpowiedz