Aktywne Wpisy
Larsberg +255
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Kowal19888 +80
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
W TO SIĘ K---A NIE DA GRAĆ. Losuje mi skład z samymi kozakami gdy ja dopiero co buduje skład. Moja oborna zachowuje się jak niedorozwinieta, podczas gdy ja staram się dokładnie dogrywać w uliczkę i nic to nie daje. Moi napastnicy godzinę składają się do technicznego strzału, a na siłę nie wchodzi. Zmiana zawodnika tragedia. Zostawię to chyba szybciej niż myślałem. Ta gra bardziej przypomina zręcznościówke niż symulator gry w piłkę nożną.
#fut #fifa20 #zalesie
No niestety chcąc grać fut trzeba się dostosować i grać jak gra pozwala. Fifa staje się coraz to popularna w e sporcie i nie dziwcie się że v każdy sztuka sposobu by być najlepszym. Niestety nie da się odtworzyć realnej gry tylko liczy się 1 podanie w przód 2 w tył.
Jak chcesz sobie pograć o tak to sobie odpal sezony akcji graj karierę.
Komentarz usunięty przez autora
Jak to nie robi? Przecież robi dodali mikro ruchy, umiejętność gry w defensywie. Właśnie mam wrażenie że płaczą ci co wszystkie serie grali w obronie i q+w i laga na lewego. Jakby ea postawiła na proste granie w fife to za chwilę by nikt tej fify nie kupił.
A jak ktoś chce sobie zagrać prostą piłkę to przecież ea dała mnóstwo trybów gry, nie każdy musi grać UT.
Komentarz usunięty przez autora