Wpis z mikrobloga

@unitrax: W pełni się zgodzę. #!$%@? badziewie wytrzyma do pierwszych wakacji gdzie na plaży napierdzieli się do tego piasku i mechanizm pójdzie się walić. Chociaż w sumie zapomniałem, że #xiaomi to telefony dla biedaków i jedyne co ich czeka to #!$%@? w Januszexie. Tam telefon spełni swoje zadanie.
  • Odpowiedz
@unitrax: akurat jest to świetne rozwiązanie i niby dlaczego taki mechanizm ma się psuć. Jego żywotnośc przewidziana jest na 300 tysięcy wysunięć więc nawet jakbyś kilkanaście razy dziennie wysuwał to przez dwa lata nie powinien się zepsuć a raczej dłużej telefonu się nie posiada bo bateria pada. Jest to konstrukcja metalowa więc też nic się nie połamie. To tak jakbyś pisał, że po co wibracja jak zaraz się popsuje.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@unitrax: jak ktoś nie używa kamerki do selfie to jest to świetne rozwiązanie - unikasz notcha czy innej dziury w ekranie a dalej posiadasz kamerkę do selfie, bo przyda Ci się 5 razy na rok.
Jedyna wada, to utrata wodoszczelności.
  • Odpowiedz
@unitrax: Mam telefon ze szkłem z przodu i z tyłu i jest bardziej niezniszczalny niż zniszczalny, tak samo jak poprzedni też miałem ze szkła i był zajebisty, zepsuł się przycisk dopiero jak mi do piasku wpadł na plaży
  • Odpowiedz
@unitrax A mi się podobają wysuwane kamery przednie. Ekran bez wyciąć wygląda świetnie a ja i tak nie używam przedniej kamery. Moim zdaniem One Plus 7pro wygląda świetnie. Może to dlatego że teraz mam Pixela 3XL który ma najbrzydsze wcięcie w ekranie :D
  • Odpowiedz
@unitrax: Właśnie do mnie będzie niedługo szedł Mi9t z chin bo #!$%@? nie mają na stanie tylko dopiero są w produkcji xD Podrożały od czasu zakupu o 250zł dlatego czuje wygryw. Tak jak wyżej ktoś pisał, jak ktoś #!$%@? po 10k zdjęć swojej mohdy dziennie to może się zepsuje albo nwm upadnie i się #!$%@? ten kawałek aparatu a przy normalnym użytkowaniu wszystko powinno być w porządku. Sam mam Xiaomi
  • Odpowiedz