Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@XNiemcu: przyszedl. Po 1-2h zabawy swierdzilem ze to ten sam c--j co oneplus6 i szkoda kasy, ale po dluzszej zabawie i uzytkowaniu stwierdzam ze jest zajebisty ( ʖ̯)

Mnóstwo rzeczy poprawionych, świetny ekran, szybkosc dzialania. Zostaje u mnie :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@XNiemcu: non stop telefony zmienialem, teraz juz tak nie. Ostatnio tylko co rok.

Hujawiej ma z-----y soft, dziwnie to dziala, malo intuicyjnie. Apple ktorego uzywalem wiekszosc zycia sie skonczylo. iOS wzgledem oxygena niczym nie zachwyca. A nowy iphone zachwyca aparatem ktory nie jest jakos super istotny dla mnie a kosztuje 2 razy tyle (11 pro max 256, innej wersji nie biore pod uwage). Z jakims wysokim modelem xiaomi stycznosci nie
  • Odpowiedz
@MercedesBenizPolska Właśnie ze Samsung jest godnym rywalem jeśli chodzi o OnePlusa, ale z drugiej strony względem takiego note 10+ zostaje chyba dobry tysiak w kieszeni więc to też jest istotne ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ja ze swoim zakupem wstrzymam się chyba jeszcze miesiąc aż do Black Friday i wtedy pewnie cena zagra kluczową rolę. Najbardziej jednak skłaniam się ku 7 Pro, ale po głowie chodzi też Galaxy
  • Odpowiedz