Aktywne Wpisy
Njal +427
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
Knamga +21
Może ktoś polecić jakieś prace online'owe do dorobienia sobie? Z zawodu niestety robię w budownictwie, więc żadnych skilli z zawodu do przełożenia na internet nie mam (może gdybym był bardziej doświadczony, ale jestem w tym rok i prawdę mówiąc, jestem zupełnym średniakiem, a może poniżej przeciętnych), przed ekranem potrafię jednak:
- bardzo dobrze pisać na całkowicie dowolne tematy, o sprzęcie audio, grach, myśliwstwie, cokolwiek, póki nie trzeba być naprawdę wielkim fachowcem dziedziny, a umieć coś o niej napisać,
- wykonać jakieś proste rzeczy w Photoshopie - różne podstawowe loga i tym podobne,
- porobić parę prostych rzeczy w HTMLu, CSS,
- zmajstrować na szybko stronę na dowolnym CMSie,
więc generalnie nic wybitnego, ale coś tam jednak jest.
To, jak bardzo imponujące są rezultaty za dzień pracy nie robi mi wybitnej różnicy, byleby coś tam z tego było, by ot, lepsze jedzenie sobie ogarnąć. ;)
#pracbaza #pracazdalna #szukampracy