Wpis z mikrobloga

Czołem Mirki. Siedzę właśnie na bezrobociu z przyczyn zdrowotnych i jeszcze długo to potrwa. Generalnie mam z czego żyć, ale nie przelewa się i każda dodatkowa stówka czy dwie miesięcznie to sporo.

Może ktoś polecić jakieś prace online'owe do dorobienia sobie? Z zawodu niestety robię w budownictwie, więc żadnych skilli z zawodu do przełożenia na internet nie mam (może gdybym był bardziej doświadczony, ale jestem w tym rok i prawdę mówiąc, jestem zupełnym średniakiem, a może poniżej przeciętnych), przed ekranem potrafię jednak:
- bardzo dobrze pisać na całkowicie dowolne tematy, o sprzęcie audio, grach, myśliwstwie, cokolwiek, póki nie trzeba być naprawdę wielkim fachowcem dziedziny, a umieć coś o niej napisać,
- wykonać jakieś proste rzeczy w Photoshopie - różne podstawowe loga i tym podobne,
- porobić parę prostych rzeczy w HTMLu, CSS,
- zmajstrować na szybko stronę na dowolnym CMSie,
więc generalnie nic wybitnego, ale coś tam jednak jest.

To, jak bardzo imponujące są rezultaty za dzień pracy nie robi mi wybitnej różnicy, byleby coś tam z tego było, by ot, lepsze jedzenie sobie ogarnąć. ;)

#pracbaza #pracazdalna #szukampracy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EventideSlorg: z takimi umiejętnościami pracy zdalnej raczej nie znajdziesz, ale skoro masz dużo czasu to polecam się uczyć np. programowania jak już znasz troche HTML, CSS i jakieś CMSy
  • Odpowiedz
@EventideSlorg: ile chciałbyś dorobić? masz internet w telefonie? jeżeli kwota ok 400-800zł za 2-4h klikania dziennie cie interesuje to napisz do mnie na priv podeślę info. praca jest monotonna, wykonuje się określoną serię zadań. cały czas to samo do znudzenia. ale chociaż są pewne pieniądze, bo serwis działa od wielu lat i sam tam trochę już mam zarobione. wypłaty średnio co tydzień na paypala, a co dwa tygodnie na konto
  • Odpowiedz