Aktywne Wpisy
grexo +16
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Goronco +626
#nieruchomosci
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
- na dole darcie się matki patolki na wyjące dziecko, trzaskające po ścianach przedmioty
- za ścianą 1 z 10 i co chwila "tidiiiii"
- za drugą ścianą biegające bąbelki, walenie po płytkach na kuchni naczyniami
- u góry wirująca pralka obijająca się o ścianę
Mirki, nie kupujcie tych marnych małych mieszkań - to jest udręka, serio...
Za rok kończą się dopłaty i mam nadzieję że uda się to sprzedać w cholerę!
#mieszkanie #mieszkaniewblokach #zyciewbloku #deweloperka #mieszkaniedeweloperskie
Komentarz usunięty przez autora
pomijajac aspekty jakosci materiałów budowlanych, w plycie jest o wiele mniej mlodych rodzin z bachorami a wiecej emerytow, w porównaniu do nowego budownictwa, przez co tez jest sporo ciszej
@Wu70:
A nie macie w takim razie, informacji z czego zrobione są wasze ściany i w ogóle blok? Jaka jest przenikalność dźwięku, czy to pustak
A myślałeś o kamienicy? Z tego co wiem ofc wyremontowane to tak dużo przestrzeni i do tego masz tą ciszę bo grube sciany
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak założy się kapcie to jest luz.
Bloki to g0wno ogólnie. Jak masz spoko sąsiadów to się dogadasz. Jak nie - to masz