Wpis z mikrobloga

I poleglem na całej Lini.. Myślałem że nie będzie drazyc tego tematu a jednak..

#przegryw
anonanonimowy321 - I poleglem na całej Lini.. Myślałem że nie będzie drazyc tego tema...

źródło: comment_Ivr4XLqJTBGUY7GhsUckxSDzeDSaUNIA.jpg

Pobierz

Co zrobić?

• Przyznać się do gównopracy. 73.4% (2474)
  • Oklamac ja ze mam dobrą prace i bzikac 18.0% (606)
  • Nasciemniac.byla dobra praca, aktualnie pkt. 1 4.0% (134)
  • Nic. 4.7% (157)

Oddanych głosów: 3371

• 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ExaggeratedRumors: @anonanonimowy321: w dużej firmie to co wymieniła jest rozbite na 3-4 stanowiska - technolog, konstruktor, kontrola jakości i ktoś od zamawiania surowca od producentów. więc na bank mały zakład gdzie zatrudniona pracuje na kilku stanowiskach bo nie mają tyle roboty ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@anonanonimowy321: masakra, laska zakłada papier w drukarni i czasem nakrzyczy na Misze, jak się kartka zatnie. Nie ma co ściemniać - równie dobrze mogłaby pracować na kasie w żabce
  • Odpowiedz
@anonanonimowy321: Na wstępie zaznaczam, że mogę się mylić, ale piszę zgodnie z własnym sumieniem i udzielam rady takiej jaką dałbym samemu sobie w tej sytuacji.

Nie kłam. Jeżeli idzie o tę dziewczynę to nabierz do sprawy dystansu. Jeżeli nie jesteś zadowolony ze swojego życia to żadna kobieta tego nie zmieni, a wręcz przeciwnie - wyczuje Twój brak pewności siebie i wstyd za siebie, a tylko Cię to pognębi i sprawi,
  • Odpowiedz
@anonanonimowy321: W------e.. Widać że szczyci się ta pracą, dowartościowuje się tym bo zbyt wyniośle i oficjalnie to napisała. W------e

A ty jest kompletnie niepewny siebie.. zero. Czujesz się że nie zasługujesz na nią, że musisz być jakiś aby mieć kobietę, że chcesz zyskać jej względy. A nie jesteś sobą, wstydzisz się siebie. Nie akceptujesz swoich wad, no słuchaj jeżeli wstydzisz się mówić o swojej pracy... Ja sam tam miałem kiedyś.
  • Odpowiedz
Napisz ktoś potem tl;dr, bo nie chce mi się czytać tych wypocin, a dowiedziałbym się z ciekawości jak OP to spieprzyl.

Opie tchórzostwo Cię zabija.
  • Odpowiedz