Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Jakie są top 3 TYPY broni w PvP? Na pewno rewolwery bo dużo osób z top z nimi lata, jest coś jescze ok, czy żeby dobrze grać to trzeba z nich nawalac?
#destiny2
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@wojtaasp: a dobra b--ń dużo daje? Bo już mnie skręca jak gram i zawsze jestem ostatnio, Maks 3 miejsca od końca, ludzie latają strzelaja jak głupi i się cxuzje jakbym grał z jakimiś pro graczami
  • Odpowiedz
@OmarBongo: Kiedyś królował zestaw hc+snajperka. Teraz naprawdę różnie. Ja biegam z MIDA + Trust, ale swego czasu dobre wyniki miałem z Vigilance Wing. Dobra b--ń dużo daję(egzotyk, lub perki). Tak samo jak i pancerz np. z-----e One Eye Mask. Chociaż skill i znajomość map wciąż najważniejsze.

@wojtaasp: Jest tego jednak trochę więcej jeśli chodzi o meta i trochę różnią się w zależności od tego, czy to pc, czy
  • Odpowiedz
  • 0
@Farson0: u mnie akurat pc, proboje z hc latać i wychodzi średnio, niby jest egzotykiem ale słabym bo chyba go dostałem z kampanii podstawowej XD co do mapy zgoda w 100 procentach, zacząłem jej używać to nagle z ostatniego miejsca jestem czasem 3 od końca ( ͡° ͜ʖ ͡°) da się grać jakimiś broni co strzelają seria? W sensie zauważyłem że wszyscy grają hc, snajpera i
  • Odpowiedz
@OmarBongo: Pvp w Destiny jest bardzo specyficzne i potrafi momentami naprawdę w-----ć (a przynajmniej mnie), bo jest mocno nieprzemyślane i szczerze czasami powątpiewam w to, że ktoś to w ogóle testował, ale z czasem się nauczysz ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@Farson0: no ja też się wkurzam, match making chyha nie istnieje XD Ale za to kille dają dużo satysfakcji no i się jakoś gra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@OneShootMan: Mówisz o competitive? Bo dla mnie to jest tragedia. Już kilkukrotnie miałem sytuację w której zaczynałem i kończyłem mecz sam. Już nie wspominając o tym, że jest więcej osób, które nie ogarniają, że trzeba kontrolować miejsce z amunicją do ciężkiej.

Jestem na reddit od kilku lat, ale dzieki :)
  • Odpowiedz