Mnie śmieszą goście którzy nie są w stanie zaakceptować kobiety i jako matki ich dzieci i jako kochanki. Bo albo jedno albo drugie (a najlepiej dwie). Połowa klubu PiS na przykład (żona jest święta ale nastoletnią wschodnia dziwką nie pogardzą) czy mój kolega ze studiów który twierdził że tylko (!) dziewica i że jego (ówczesna) dziewczyna była. Zapytany czy jeśli by się rozstali to
@trgf: Nic nie będę uzasadniaj, od tego są kanony kulturowe, normy i zasady społeczne itp. Dla mnie małolata drąca ryja o robieniu gały rozmawiając przez tel. to zwykła ściera na którą szkoda byłoby mi nawet napluć a nie kobieta.
@golf3cabrio: @janushek: zabawne, że mnóstwo tutaj przegrywów lubi się wyżywać na takiego rodzaju Karynach, albo biadolić jaka to młodzież jest upadła, a nie przeszkadza im potem korzystanie z usług prostytutek, albo dzielenie się linkami filmów p---o ( ͡°͜ʖ͡°) Zupełnie jakby w tych branżach inne kobiety pracowały ;) Erudytki zapewne xD
@Alex_Krycek: w ogóle ostatnio coraz bardziej mnie śmieszy wykop xD poziom leci w dół masakrycznie... koneserzy kobiet z p---o filmów którzy cipke ostatni raz czuli przecierajac czołem łono matki xD
@Shatter: przeczytaj pierwszy mój komentarz. Gadają między sobą. Nawet gorzej. Chyba nie myślisz ze psiapsi pija winko i mówią że wczoraj uprawialy miłość francuska ze swoimi oblubiencami xD Ale nagrywanie tego to iidiotyzm.
Czy my o tym samym piszemy?
Mnie śmieszą goście którzy nie są w stanie zaakceptować kobiety i jako matki ich dzieci i jako kochanki. Bo albo jedno albo drugie (a najlepiej dwie).
Połowa klubu PiS na przykład (żona jest święta ale nastoletnią wschodnia dziwką nie pogardzą) czy mój kolega ze studiów który twierdził że tylko (!) dziewica i że jego (ówczesna) dziewczyna była. Zapytany czy jeśli by się rozstali to
@HrabiaZet: Uzasadnij.
@strike_lucky: xD
@strike_lucky: No. Po tym, że przynajmniej potrafi obciągnąć.
Komentarz usunięty przez autora
Wylapalem tylko cos o obciaganiu