Aktywne Wpisy
mike-contractors +59
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Blueweb +5
od tygodnia jestem chora, na początku miałam gorączkę i pociłam się jak świnia, nie spałam w nocy i miałam katar, byłam u jednego lekarza – „zmyślam”, byłam u drugiego – dostałam antybiotyki, 3 dni po tym jak jestem na antybiotykach ciagle chce mi się wymiotować, kręci mi się w głowie, przestałam mieć gorączkę, teraz tylko się pocę i przez to co chwile zmieniam koszulki, mam #!$%@? zatoki tak, że nie daje rady mówić, z gardłem nie mam lepiej; od lekarza usłyszałam, że dopiero zaczęłam brac antybiotyki i mam nie przesadzać, możecie mi doradzić mirki co ja mam zrobić? lekarze odsyłają mnie z kwitkiem, nie mam samochodu żeby jechać na pogotowie, karetka nie przyjedzie, bo nie ma zagrożenia życia, nie jestem w stanie już iść do następnego lekarza, bo ledwo potrafię dojść do łazienki, a i tak po drodze muszę trzymac się ściany #medycyna
Jakbyś potrzebowała to pozostaje Ci niestety tylko taksówka.
@ciemnienie: bardzo chciałabym leżeć, ale właśnie za każdym razem jak się położę to chce mi się wymiotować jeszcze bardziej niż na siedząco, bo cały
wiedza na przyszłość - nigdy tak nie rób, bo np. grypa zostawiona sama sobie, może dać bardzo poważne powikłania. Pierwsze objawy - od razu tryb oszczędny, najlepiej do łóżka i zacząć
Powiedziałbym, że jeśli nie będzie lepiej, to wzywaj karetkę. Nie wiadomo czy jest to tylko grypa. Tym bardziej, że coraz częściej słyszę, że ludzie mieli typowe objawy grypy i po kilku dniach lądowali w szpitalu.