Aktywne Wpisy

Dorodny_Wieprz +15
Ma ktos jakis pomysl na fajna indywidualna tablice rejestracyjna do 911?
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
źródło: 42203266_1073352829489075_1708347925161050112_n
Pobierz
sakiro12 +136

Jest już za późno. PiS u szczytu już był. Jak się miało udać, to teraz. Nie mówiąc już o tym, że kaczyński jest zwyczajnie stary. Kolejny rząd w ciągu roku sprzątnie bałagan po PiSie, i tyle zostanie z wizji wielkiego stratega. Rządy PiS będą tylko odbiciem swoich czasów, epoki antynaukowego, prawicowego populizmu.
#polityka #neuropa #4konserwy #bekazpisu
@IdillaMZ: Mi wystarczy, że ustawę o Sądzie Najwyższym nowelizowano chyba 9 razy od grudnia 2017. To świadczy o jakości reform
Nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć, dowiedz się, przecież to oczywiste, musisz być ograniczony, skoro tego nie wiesz... Typowe frazesy osoby, która nie ma pojęcia o czym się wypowiada, ale jak mantrę powtarza partyjne p--------o.
edit: a nie, widzę że jednak plusowałem ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Jaki to problem, żeby państwo sobie zapewniło ustawowo możliwość głoszenia swojego przekazu w prywatnych mediach? Naprawdę musimy utrzymywać kilka państwowych programów tylko do tego celu?
Już pomijam zupełnie ocenę tego przekazu. To, co obecnie robi państwo w mediach publicznych to nie konieczny i potrzebny społeczeństwu
@IdillaMZ XD
@NieBojeSieMinusow: Chciałbym, żeby to była prawda, ech ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@IdillaMZ: No i właśnie o to się rozchodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czyli widzisz do czego prowadzi władza partii nad mediami.
@NieBojeSieMinusow: weź leki