Wpis z mikrobloga

@Sanczessco: i mozesz paradoksalnie mieć dużo racji, terz zobaczyłem, ze to Octavia a one maja wyjątkowo twarde ryje. Jesli nie był to składak to mogl mieć spokojnie 170. Tak wiec troche też trafiłeś

Stary powiedz że masz tak grube palce i nacisnąłeś przez przypadek to r jak chciałeś napisać też
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@duch_biszkopta: Mi to wygląda jak samobójstwo. Centralny dzwon, za autem przynajmniej na tych zdjęciach nie widać śladów hamowania ani ruszonej trawy. Tak trafić przy dużej prędkości to też trzeba umieć, bo zazwyczaj tacy debile latają gdzieś w pola albo zawadzają bokiem, bo ściąga ich ESP.
No i dodatkowo hamują w międzyczasie. Tu musialo być grubo pod 200.

@balbezaur: Użyłem skrótu myślowego, za wiki:

Przeciążenie (jak i niedociążenie) może mieć wyłącznie wartość nieujemną (dodatnią lub równą 0). Znak przyspieszenia charakteryzuje umowny kierunek działania sił:
i ci kierowcy ameby jadący drugim pasem 20km na h, zeby trupa zobaczyć i zdjęcie zrobić. Gardzę

@shadowsniper: nie no racja, dwa zastępy straży pożarnej, radiowóz, karetka, pełno ludzi chodzących po jezdni, ale spoko, przecież nie trzeba zwalniać, można obok nich przejechać na pełnym gazie.

@bardzospokojnyczlowiek: jest jeszcze coś pomiędzy zwalnianiem do 20km/h żeby sobie pooglądać i tracić kontrolę co się dzieje przez tobą, a jazdą na pełnym gazie. Polecam