Aktywne Wpisy
wfyokyga +9
Mieliście żonę w przedszkolu? Nie pamiętam jak ona miała na imię, mieliśmy się ożenić jak już nie będziemy musieli tam chodzić xddd
carryON_ 0
od dłuższego czasu podejmuje kolejne próby zrzucenia zbędnego 30kg bagażu. Zdążyłem już w swoim życiu zmienić dosłownie wszystko, ale od zawsze mam problem z redukcją. Po prostu nie umiem regularnie ćwiczyć i prędzej czy później wywalam się z jakiejś tam diety.
Ostatni czas to czas gdzie mogłem trochę zaoszczędzić. Chcę te pieniądze poświęcić na to, żeby wreszcie zgubić sadło.
Jak według Was najlepiej można się wspomóc pieniędzmi w redukcji u osoby która
Ostatni czas to czas gdzie mogłem trochę zaoszczędzić. Chcę te pieniądze poświęcić na to, żeby wreszcie zgubić sadło.
Jak według Was najlepiej można się wspomóc pieniędzmi w redukcji u osoby która
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kourosa co prawda nie powinno być w głosowaniu, gdyż miały być tylko zapachy dostępne w drogeriach, aczkolwiek argument mireczka o tym, że Kouros i tak "jest w każdym dworcowym szalecie" brzmi przekonująco, prawda (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ?
#mirkoperfumy
1. Jean Paul Gaultier Le male
2. Gucci Pour Homme 2
3. Dolce&Gabbana The One
4. Mugler A*Men Pure Havane
#mirkoperfumy
który zapach(łatwo dostępny) domu Yves Saint Laurent jest najlepszy?
@ptasznik1000: mam podobne odczucia. Za kazdym razem jak go wąchałem wydawał mi się chłodny, taki nijaki. Ale chyba muszę kupić kilka mililitrów na większe testy :D