Aktywne Wpisy
LSkiper +1092
Nie wiem co mnie skłoniło aby pisać takie rzeczy na portalu ze śmiesznymi obrazkami, ale trudno. Jakoś muszę to z siebie wyrzucić.
Dzisiaj po godz. 3 odeszła ode mnie moja wieloletnia dziewczyna. Byliśmy ze sobą ponad 10 lat - ta dekada była wypełniona ogromnym szczęściem, które mnie spotkało z jej strony - najpierw spotykaliśmy się, aby w ogóle ocenić czy się lubimy, potem codzienne pisanie po 100-200 sms/dzień, potem sama świadomość o
Dzisiaj po godz. 3 odeszła ode mnie moja wieloletnia dziewczyna. Byliśmy ze sobą ponad 10 lat - ta dekada była wypełniona ogromnym szczęściem, które mnie spotkało z jej strony - najpierw spotykaliśmy się, aby w ogóle ocenić czy się lubimy, potem codzienne pisanie po 100-200 sms/dzień, potem sama świadomość o
strfkr +176
Zaraz będzie 2000 plusów za takiego gówno, a gwarantuje, że ani jednego z pulsujących ani OPa nigdy nie spotkała taka sytuacja. Na wykop można wrzucić cokolwiek bezmyślnie przetłumaczonego z Ameryki, nie musi mieć jakiegokolwiek związku z rzeczywistością w Polsce, a takie wykopki będą w komentarzach pisali jakie to prawdziwe i że już mają tego dość (nigdy ich to nie spotkało)
#bekazprawakow #bekazwykopkow
#bekazprawakow #bekazwykopkow
https://www.focus.pl/artykul/dlaczego-cyberbezpieczenstwo-potrzebuje-kobiet
"Zapraszam do słuchania audycji "Człowiek 2.0" w TOK FM. W najbliższą sobotę po godz. 14:20 i 14:40 porozmawiamy o roli, jaką kobiety odgrywają w branży cybersecurity."
Artykuł zaprasza do przesłuchania podcastu z niejaką Izabela Albrycht "ekspertka europejska, szefowa największej konferencji o cybersecurity w Polsce".
Wchodze w google, pierwszy link z https://www.gov.pl/web/cyfryzacja/izabela-albrycht2
Od 2006 r. jest związana zawodowo z Instytutem Kościuszki, think tankiem specjalizującym się w tematyce bezpieczeństwa ekonomicznego, energetycznego oraz cyberbezpieczeństwa, gdzie od 2010 r. pełni funkcję prezesa zarządu. Od września 2014 r. jest również przewodniczącą Komitetu Organizacyjnego Europejskiego i Polskiego Forum Cyberbezpieczeństwa – CYBERSEC, a od listopada 2016 r. przewodniczącą Rady Do Spraw Cyfryzacji II kadencji.
Spojrzałem na wykształcenie tej Pani, bo to wszystko brzmi zajebiście imponująco. Oto co mówi wikipedia:
Ukończyła politologię na Uniwersytecie Jagiellońskim (2005) oraz podyplomowe studia w zakresie public relations w Wyższej Szkole Europejskiej im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie (2007). Uczestniczyła także w szkoleniach Parlamentu Europejskiego (2010) oraz Departamentu Stanu USA (International Visitor Leadership Program, 2014)[2].
xDDDDD Naprawdę, nie jestem seksistą, uważam że fajnie że kobiety chodzą na studia, czytają książki, nawet na studia chodzą (you go girl!) ale jak ja widzę takie bezużyteczne kwiatki to #!$%@? xD To tylko samica może wymyśleć, żeby stworzyć jakiś naprawdę niepotrzebne stanowisko które każdy ma w dupie.
Kobiety trzeba przekonać że są potrzebne jako informatyczki, #!$%@? z tym że żadna kobieta tego nie potrzebuje, żadna nie pójdzie na informatykę bo ktoś jej każe, a żyjemy w takich czasach że przedsiębiorca zatrudni kobietę jeśli będzie naprawdę dobra bo czemu #!$%@? nie?
#feminizm #rozowepaski #logikarozowychpaskow #problemypierwszegoswiata
wszedzie gdzie pracowalem, czy to korpo, czy komisja europejska, czy bank, jak pojawialo sie CV kobiety to od razu miala wieksze szanse by byc przyjeta
nie jestem przeciwnikiem kobiet, lubie miec kobiety w zespole, moja szefowa w banku byla najbardziej kompetentna osoba jaka spotkalem i ze swojego kilkunastoletniego doswiadczenia widze, ze jak tylko jest babka ogarnieta to ja przyjma, nawet jesli facet jest taki