Wpis z mikrobloga

Walczycie z gejami

@GrammarNazi: ile razy mam ci powtarzać, że to nie jet walka z gejami? Ciężko rozmawiać z kimś, kto nie rozumie takich podstawowych spraw. Do tego piszesz o "facetach w kieckach" i że tfu.
To jak, na pardzie równości facet w kiecce jest ok, a w kościele już nie?
  • Odpowiedz
@dominowiak: Nie jest walka z gejami, tylko z LGBT, jakby LGBT to nie byli geje. Jakieś słowne wygibasy, żeby usprawiedliwić swoją nienawiść do drugiego człowieka. Tak, facet w kiecce na paradzie jest ok, bo ten facet w kiecce na paradzie nie przypisuje sobie jakiegoś autorytetu moralnego i nie poucza innych jak mają żyć, nie obiecuje komuś nieba ani nie straszy piekłem jeśli będzie coś robić nie tak jak on chce.
  • Odpowiedz
Nie jest walka z gejami, tylko z LGBT, jakby LGBT to nie byli geje. Jakieś słowne wygibasy, żeby usprawiedliwić swoją nienawiść do drugiego człowieka.

@GrammarNazi: XD
zaczyna się robić zabawnie.
miłego poniedziałku :D
  • Odpowiedz
@dominowiak: Hahahaahha, bo przecież Ty doskonale wiesz, że LGBT to potężna organizacja finansowana przez Sorosa i żydowską masonerię, a ja jestem głupim zaślepionym lewakiem i tego nie widzę i beka ze mnie xDDD

I nie widzę, że LGBT to wielka potężna instytucja przelewająca miliardy cebulionów, która ma na celu zniszczenie rodziny, polski i świata. Ale ze mnie ciemny lewak xDDD
  • Odpowiedz
Hahahaahha, bo przecież Ty doskonale wiesz, że LGBT to potężna organizacja finansowana przez Sorosa i żydowską masonerię, a ja jestem głupim zaślepionym lewakiem i tego nie widzę i beka ze mnie xDDD

I nie widzę, że LGBT to wielka potężna instytucja przelewająca miliardy cebulionów, która ma na celu zniszczenie rodziny, polski i świata. Ale ze mnie ciemny lewak xDDD

@GrammarNazi: słucham dalej, trafna diagnoza, brawo!

• Odpowiedz