@beee: Hmmm nawet nie myślałem o nich dotąd w tych kategoriach, zerkam właśnie na ofertę. Support do 22:00 godziny w dni robocze, trochę ryzykowne gdy coś się stanie. Osobiście polecam Zenbox bo są 24/7 na linii ale przede wszystkim na infrastrukturze Beyond - to ta pancerna serwerownia z Poznania na której jest Allegro, PayU itp.
@beee: mało kto pisze o nich, bo mają ogromne wręcz pakiety w ofercie, których potrzebuje niewielu użytkowników. Swoją drogą bez obciążenia oversellingiem ich serwery muszą z---------ć jak dzikie. Jeśli potrzebujesz 50GB to bym się nie wahał przetestować. Tym bardziej że mają dobrą promocję na start.
@Saeglopur: lepszy bezpośredni support do 22:00, niż ściema na infolinii i podejście do rozwiązania problemu po min. kilkunastu godzinach
@Dibhala I był kiedykolwiek taki przypadek w Zen? ( ͡º͜ʖ͡º) Korzystam z nich od samego początku i na kilkudziesięciu kontach, mogę tylko chwalić. Ale nie ukrywam że zerkam co raz częściej na sohost.pl czy teraz Aftermarket
@Saeglopur: wnosząc po komunikatach zenbox ma tak samo działającą pocztę jak hołmpl. Zresztą, zabierałem od nich bodajże dwóch klientów kawał czasu temu. Hosting jak hosting, ale poczta jest sprawą pierwszorzędną.
@Saeglopur: @Dibhala: Uciekam od h88, bo jakość supportu bardzo spadła. Z zenboxa przechodzłem do linuxpl jakieś dwa lata temu przez problemy z pocztą i teraz się zastanawiam czy brać zenboxa czy aftermarket :D
@Saeglopur na którym serwerze w zenboxie masz swoje zasoby?
#serwery #webdev
Osobiście polecam Zenbox bo są 24/7 na linii ale przede wszystkim na infrastrukturze Beyond - to ta pancerna serwerownia z Poznania na której jest Allegro, PayU itp.
@Saeglopur: lepszy bezpośredni support do 22:00, niż ściema na infolinii i podejście do rozwiązania problemu po min. kilkunastu godzinach
Zresztą, zabierałem od nich bodajże dwóch klientów kawał czasu temu. Hosting jak hosting, ale poczta jest sprawą pierwszorzędną.
@Saeglopur na którym serwerze w zenboxie masz swoje zasoby?
@beee: Klastry S2 i S3 z samych początków, kilka klastrów S-kilkanaście aż po S23, 27-28 a teraz chyba są powyżej 30 już
Z kodem WYKOP aż 25% taniej.