Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +4
kiedy ostatnio mówiliście komuś "kocham cię" i kiedy usłyszeliście?
ash996 0
hej, jestem dziewczyną i zainteresowałam się waszym środowiskiem przez książkę herzyk i obserwowanie tego threadu, w przeszłości miałam okazję słuchać sporo contentu od healthygamergg na temat samotności mezczyzn i wyizolowania społecznego. zdaje sobie sprawe z tego, jak powierzchowne i interesowne relacje są dzisiaj i z tego powodu się zastanawiam - co moge zrobić jako osoba chcąca jakieś zmiany w tym kierunku? szczególnie jeśli chodzi o wasze środowisko. mam dość polaryzacji kobiet i
https://www.wykop.pl/wpis/44321417/poprzedni-wpis-https-www-wykop-pl-wpis-44150113-po/
waga poprzednio: 100
waga obecnie: 101,7
Coś tam nabiło, nic nie podlało, mocy więcej, sen jaki był taki jest. Za wyjątkiem dnia rest, wtedy jest spoko. Nażarty śpię jak zabity.
Jak widać na zdjęciu, coś tam nabija. Coś tam się zmienia. Jest lepiej wg innych, wg mnie to samo :-D
Obcinam novo trochę do standardu od lekarza, zamieniam letro na exe. Jak się okazało, od tego mogą mnie boleć flaki :-D od jutra będę testować.
Kalorie bez zmian. Skoro waga poszła, zmiejszam novo to nie ma sensu nic dokładać, chociaż bardzo bym chciał :/
standardowo, zapraszam do czarnolistowania jeśli ktoś nie chce widzieć moich wpisów. Wolny kraj w końcu #duzydzikizwierz #zwierznascene
I GŁOSUJCIE W NIEDZIELĘ NA KONFEDERACJĘ. Bo #!$%@? nie chce mi się płacić 500+ na cudze gówniaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mikrokoksy #dieta
Prospuje za formę i za namwianie do głosowania na Konfederacje, chociaż 80% zjebów z tego sojuszu nie trawie za fanatyczne katolstwo, to jednak to jaki mają plan i to ze faktycznie to są ideowi ludzie, nie pozostawia mi wyboru :)
Trzymam się jak się trzymam, jestem głodny i zły. Ale mniej novo to pewnie i głód będzie mniejszy. Żeby jakoś dotrwać do tego
@Duzy_Dziki_Zwierz: nie prawda, co najmniej 2 ugrupowania które stratują z list lewicy nie były u władzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora