Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
Londyński autobus śledzi generator gazu drzewnego. W czasie II wojny światowej i po jej zakończeniu dostawa ropy była ograniczona w połowie świata. Generatory gazu drzewnego pozwoliły na podawanie silników benzynowych mieszanką wodoru, tlenku węgla i metanu uzyskiwanego przez spalanie drewna o ograniczonym powietrzu, dzięki czemu silniki mogły pracować przy mniej niż połowie mocy nominalnej. W latach dziewiętnastu czterdziestych sprzedano w Europie 15 milionów generatorów gazu drzewnego.
Źrudło: https://www.facebook.com/share/p/1A7MktHS6s/
#gruparatowaniapoziomu #
Źrudło: https://www.facebook.com/share/p/1A7MktHS6s/
#gruparatowaniapoziomu #
#memy #heheszki #humorobrazkowy #polska #dziendobry
@eshape55: @GrubyChudini: zawsze można wybrać np rower, imo przyjemniejsze. chodzi tu o RUCH i pobudzenie ciała a nie bieganie samo w sobie
To o której ma wstać k---a o 3:00?
A po tym pracować fizycznie?
Zresztą nie chodzi wyłącznie o jakieś mityczne bieganie, ale o wysiłek fizyczny i sport.
Tylko jakby przełożyć te wszystkie "modne" frazesy na rzeczywistość większości Polaków to wychodzi z tego po prostu niezły kabaret.
Wyobrażasz sobie kasjerkę z biedry, która musi stawić się w sklepie o 5:30, przez kolejne 8 godzin będzie j---ć na zmianę fizycznie i na kasie, żeby ona wstawała o 3:30 i biegała? albo po pracy? Ona musi wrócić do
@sralpies: aha, spoko XD i co do reszty twojego komentarza - pełna zgoda.
@sralpies: A to syn ma 5km bez komunikacji na ten trening? xD Codziennie na treningi z weekenami z--------a? Ugotować obiad można na 2 dni (sam tak robię dla 2 osób +
2) spoko, mów to do mnie, kiedy ja nie mam jeszcze 30 lat, a sport uprawiam dłużej niż ty żyjesz na tym świecie pachołku xD
3) podałem tylko jaskrawy przykład różnicy w szybkości regeneracji
4) ja przebiegam typową trasę 11 km w 38-40 min średnio, przy wadze prawie 90kg, a nie jestem żadnym biegaczem bo
@sralpies: Właśnie widać po twoim p---------u jak te sporty uprawiasz.
@XpedobearX: newsflash: nie wszyscy ludzie mieszkają w miastach z rozwiniętą komunikacją miejską
@XpedobearX: newsflash: nie wszyscy ludzie mieszkają w miastach z rozwiniętą komunikacją miejską
@nacpanazielonka: No co Ty nie powiesz xD A ci co mieszkaja to jaka wymowke sobie znajda? 5km w malym miescie to ponad jego srednice tak btw. bo sam sie w takim wychowalem.