Wpis z mikrobloga

Właśnie odratowalismy znajomego. Próbował się powiesić w ubikacji na studiach prawniczych gdy dowiedział się że jego różowa w weekendy bolcuje się z takim naszym dobrym znajomym który często do niego przychodził pograć na konsoli. Karetka jest już wezwana ale nie wiem czy psychiatra nie będzie.... (wiek 25 lat jeśli ma to znaczenie) #studbaza #depresja
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OzaweNakashi:
Szanowny Panie,

taka postawa jak Pańska jest godna naśladowania. Bardzo dobrze, że uratował Pan życie człowiekowi, który chciał swój żywot zakończyć z powodu karygodnego zachowania jego partnerki. Mam nadzieję, że ten Pan się Panu odwdzięczy za uratowanie życia :)
  • Odpowiedz
  • 36
@OzaweNakashi myślisz, że tak łatwo walnąć samoboja? Trzeba być niesamowicie odwaznym człowiekiem, żeby się na to zdecydowac i nie jaja ze stali, żeby to zrobić. Gorzej jak ma się takich zalosnych kumpli, którzy robią wszystko, żebyś dalej cierpiał egzystujac na tym smutnym padole.
  • Odpowiedz
Trzeba być niesamowicie odwaznym człowiekiem, żeby się na to zdecydowac i nie jaja ze stali, żeby to zrobić.

@ziuaxa: Nikt faktycznie zdecydowany na to by umrzeć nie próbowałby się zabić w kiblu na studbazie gdzie oczywistym jest że ktoś go znajdzie w sekundę. A nawet jeżeli faktycznie podjął taką decyzję to kumple są po to aby takie impulsywne decyzje wyperswadować gdy są debilne i powiązane z poważnymi konsekwencjami, n.p. umieraniem
  • Odpowiedz
Próbował się powiesić w ubikacji na studiach prawniczych

@OzaweNakashi: Nie rozumiem tej części wypowiedzi, ale wiem z niej, że niedoszły denat studiuje prawo. Masz na myśli, że na uczelni próbował? Jak można się powiesić w ubikacji, macie tam jakieś haki pod sufitem?
  • Odpowiedz