Aktywne Wpisy

red7000 +39
Trochę śmieszy w sprawie #sct w #krakow gadanie, że 6-litrowym SUV-em to mogę, a 10-letnim dieselkiem już nie mogę. Na takie gigasilniki przypada ile tysięcy gruzów? Średnia wieku auta w Polsce to nie jest 5 lat, tylko 16 lat. 16-letnie kopciuchy, często na lewych przeglądach.
To jest wasze zdrowie. 16-letnie kaszlaki wam smrodzą, jak jecie obiad w ogródku na mieście i jak chodzicie po parkach. Dzieciaki to wdychają
To jest wasze zdrowie. 16-letnie kaszlaki wam smrodzą, jak jecie obiad w ogródku na mieście i jak chodzicie po parkach. Dzieciaki to wdychają

bylem_simpem +319

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Szanowny Panie,
taka postawa jak Pańska jest godna naśladowania. Bardzo dobrze, że uratował Pan życie człowiekowi, który chciał swój żywot zakończyć z powodu karygodnego zachowania jego partnerki. Mam nadzieję, że ten Pan się Panu odwdzięczy za uratowanie życia :)
@ziuaxa: Nikt faktycznie zdecydowany na to by umrzeć nie próbowałby się zabić w kiblu na studbazie gdzie oczywistym jest że ktoś go znajdzie w sekundę. A nawet jeżeli faktycznie podjął taką decyzję to kumple są po to aby takie impulsywne decyzje wyperswadować gdy są debilne i powiązane z poważnymi konsekwencjami, n.p. umieraniem
@OzaweNakashi: Nie rozumiem tej części wypowiedzi, ale wiem z niej, że niedoszły denat studiuje prawo. Masz na myśli, że na uczelni próbował? Jak można się powiesić w ubikacji, macie tam jakieś haki pod sufitem?