Aktywne Wpisy
XdekHckr +44
Nie polecam mbanku @mBank
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
źródło: PXL_20250702_101443823~3
Pobierz
pearl_jamik +4

źródło: comment_j7xK6roLx7CuOERgdImNxxDnXJ9ZpR88.jpg
Pobierz@SomeoneFromPoland: Tak myślałem, czyli jak w lesie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@noHuman: To tak nie działa ponieważ, niektóre inne środowiska dla wygody pozwalają np uruchamiać usługi startowe z innych środowisk. Dla przykładu w xfce możesz uruchamiac usługi zarówno z gnome jak i z kde. I wszystko byłoby ok jakbyś uruchamiał jakieś pierdołowate usługi ale cholera wie co ci system ładował w tle i jak bardzo
Na razie cynnamon jest ładniejszy od KDE, chyba szybszy i jeszcze się nie zawiesił choć nie minęła doba od przejścia.
będę obserwował pacjenta :)
a tu link do postu na reddicie:
https://www.reddit.com/r/Rainmeter/comments/df5mz6/u_never_know/