Wpis z mikrobloga

@sralpies: mirku, ja napisałem tylko że moim zdaniem kanapka drwala jest po prostu niezła, ale dziwię się trochę jak bardzo ludzie w okół się nią jarają. chciałem tylko dowiedzieć się, jak smakuje innym ludziom z tego portalu

• Odpowiedz
@1964: Tak. Nie chcę robić za darmo reklamy xD ale już w kilku miejscach jadłem, mam porównanie i naprawdę zawsze tam jestem najedzony i zadowolony. :)

O tym na granicy wiem, ale przyznam że nigdy nie jadłem, bo przyznaje, że lubię wygodnie usiąść, a sam nie jestem z C-na i jadę specjalnie ~28km na szame, więc boję się zawieść :-)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@majkelwykopowicz: oczywiście że jest bezpłciowa bo p0lakom taka smakuje. Najważniejsze żeby nigdy, powtarzam NIGDY nie było przełamania smaku bo takie potrawy nie przejdą przez biedną polacką mordę. #!$%@?ć tłuszczu i umami i polaczki trzęsą się z podniety jak normiki przy Despacito. Dorzucenie do kanapki czegoś kwaśnego, słodkiego czy gorzkiego? Nigdy w życiu bo większość z tych 38 milionów ziemniaczanych mord miałaby po tym przepalone styki, za dużo kontrastów. McDonald's powinno
  • Odpowiedz
@Cybher1: taki ser można sobie też w domu robić, wiem bo uwielbiam drawala i po za sezonem mi go brakuje. Przepis jest prosty, ser hochland (taki jaki lubisz), dwa lub trzy plastry, obtaczasz w mące, potem jajku z przyprawami i na końcu w bułce, na koniec smażysz w oleju i jest identyczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dzięki za protip, też go lubię :)

@Cybher1
  • Odpowiedz