Aktywne Wpisy

bedejutro +87
Jeździłem na jedną myjnię we wsi regularnie, wiec znam czasy i wiem ile dane auto mogę umyć. Przedwczoraj wpadł Janusz i na święta u----ł około 25% czasu chwast ebany, żeby dutki się zgadzały :D
#polska #januszebiznesu #motoryzacja
#polska #januszebiznesu #motoryzacja
źródło: obraz
Pobierz
Kobiety zawsze pragnęły wiązać się z topką mężczyzn a w rezultacie mieć z nimi potomstwo, tylko kiedyś nie miały możliwości tego pragnienia realizować z różnych powodów czy to społecznych czy ekonomicznych. Dzisiaj w coraz większym stopniu mogą i to jest główny powód niskiej dzietności a nie jakieś różnice w wykształceniu, dostępność mieszkań czy długość urlopu macierzyńskiego. Jasne to też są jakieś składowe czynniki, ale nie sedno problemu. Żaden z tych mainstream demografów
źródło: yyym
Pobierz

źródło: comment_t7g1V3BzjE730momCwcs2UHYFammNsCY.jpg
PobierzUE chce deala, tylko UK nie podoba się ten deal. Jakie "quo vadis"? Borys nie ogarnia,że jak nie zgodzą się na deala, to będzie no-deal?
@Zwanek: Żadne szanujące się państwo nie przyjełoby tego pseudo "dealu". Nawet anty-brexitowy parlament zagłosował przeciwko niemu 3 razy. Od samego początku pisałem, że UK ma tylko dwie sensowne opcje: Albo revoke, albo no-deal. Żadnego sensownego deala od unii nie dostaną.
Nie UK iksde, tylko sponsorowani przez unię brytyjscy politycy. Jakby były inne czasy, to pewnie by już
Już dawno BoJo przyjął by deal. Tematem sporu w tym Dealu jest Backstop przeciw któremu jest Wielka Brytania a chce go Irlandia jako członek EU.
Całe to p--------o o rachunkach jakie W.Brytania miała zapłacić już dawno zeszło na dalszy plan i nikt kompletnie o tym nie mówi. Jedynym tematem niezgody jest granica poniędzy Irlandią Północną a Irlandią - i to