Wpis z mikrobloga

W dzisiejszym odcinku Raportu Mniejszości o 19:05 znajdą coś dla siebie zarówno miłośnicy dobrej muzyki, jak i gier komputerowych (jedną grę będzie można zresztą wygrać, słuchając uważnie audycji! Przyda się znajomość adresu mailowego redakcji Radia Bon Ton, który nie jest trudny do znalezienia :) ). Najpierw zapoznamy się jednak z interesującym zespołem Rockin' Birds z Kołobrzegu - to propozycja dla osób lubiących hardrockowo-bluesującą muzykę. Panowie zupełnie niedawno wydali swój debiutancki album, którego posłuchamy.

Kolejnym tematem będzie informacja, która rozgrzała wszystkich graczy pecetowych. 5 listopada Red Dead Redemption 2 ujrzy w końcu światło dzienne na tej platformie. Jakie pobudki kierowały twórcami? I czy na pewno druga premiera tej gry będzie ostatnią? Rozważania na ten temat również pojawią się w dzisiejszym Raporcie Mniejszości.

Nieco później, bo w kwietniu 2020 roku doczekamy się w końcu Cyberpunka 2077, czyli kolejnego potencjalnego przeboju od CD Projekt RED. Czy polski dubbing okaże się równie dobrze zrobiony jak ten z Wiedźmina? Można się nad tym zastanawiać, tym bardziej że poznaliśmy już pierwszych aktorów głosowych, których usłyszymy za kilka miesięcy.

Posłuchamy też nowej płyty Insomnium "Heart like a Grave". To propozycja dla fanów ciężkiego grania.

Zapraszam o 19:05 (dziś i w każdy poniedziałek) do Radia Bon Ton. Słuchać nas możecie pod tym ADRESEM.

Garść niezbędnych linków:

Internetowy player do słuchania: KLIK!
Fanpage na FB: KLIK!
Archiwum na stronie internetowej, gdzie możecie zapoznać się z poprzednimi odcinkami: KLIK!
Pierwszy wpis, w którym wyjaśniam co, jak i dlaczego: KLIK!

#audycjaraportmniejszosci #rozdajo #gry #cyberpunk2077 #reddeadredemption #metal #muzyka #kultura
PussyDestroyer1995 - W dzisiejszym odcinku Raportu Mniejszości o 19:05 znajdą coś dla...

źródło: comment_jAzBCQliSaRkKVJhHNe7RsVnaMfXiwDh.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tubylec14: Pamięć ludzka jest zawodna. Dobrze że się przypomniałeś, zapisałem to sobie gdzieś w odmętach dysku i ostatecznie nie wysłałem książek. Dziś naprawiłem swój błąd. Nie będę tutaj ujawniał żadnych danych, więc potwierdzenie wysyłki za chwilę dostaniesz prywatną wiadomością. Biję się w pierś i przepraszam, ale udało się naprawić to niedopatrzenie.
  • Odpowiedz
@PussyDestroyer1995 Nic się nie stało, do konkursów w internecie podchodzę jak do zabawy i na nagrody nie liczę nawet jak wygram :)
Poza tym później odpalałem w poniedziałki i audycji nie było to myślałem że zabawa się skończyła, nie wiedząc nawet że jest przerwa wakacyjna. I najważniejsze, nawet bym nie miał czasu ich czytać w wakacje ()
  • Odpowiedz