Wpis z mikrobloga

@kidi1: Jakby policzyć tylko te w które warto grać i nie są jakimś szajsem pół-amatorski ze steama, to ten niebieski byłby bardzo dobrze widoczny.

Zbudowałem sobie zajebisty zestaw za kilkanaście koła i gram tylko w lola bo wszystko inne mnie nudzi, a kupiłem sobie konsolę za 900 zł i w GoW czy Horizona zarywałem nocki xd
@Gronbar: Dorzucam Starcrafty, Warcrafta- rtsa, nie Wowa xd . Granie w stare klasyki ma się na PC świetnie, bo GOG zrobił dużo dobrego i nie ma już problemów z konfiguracją nowszych systemów pod stare gry. Jak ktoś by chciał zagrać na konsoli w coś takiego jak baldur, stare falloty, icewind to powodzenia xd To, że dopiero PS5 otrzyma wsteczną kompatybilność dopiero teraz to wstyd. No i wsteczna dla ps4, jak się
@Gronbar: Gdzie pewną częśc tych najgłośniejszych ekskluzywnych z ps4, to i tak nic co by nie miało odpowiednika, który wyszedł na pc. Uncharted-Tomb Raider, Horizon- w sumie dowolny openworld, Spider-man- seria Arkham, Days Gone- głośnych gier zombie niespecjalnie brakuje, Bloodborne-dowolna gra od fromsofrware, która wylądowała też na pc.Nie powiem miałem okazję pograc trochę w Horizona i Spider-mana. Fajne toto, ale peany są delikatnie mówiąc przesadzone. Chyba takie autentyczne gry tylko na