zwyczajnie brzydziłbym się wsiadać i ją zapraszać do j------o chlewu z papierkami po zapiekankach i tapicerka u-----ą sosem
@sralpies: Ale ty wiesz trollu, że auto można posprzątać? Serio. Ja sprzątam auto i jem w nim a mimo to syfu nie ma. Wow. Magia. Jak ty sprzątasz raz na ruski rok to nic dziwnego, że boisz się jeść żeby nienachlewić skoro sprzątanie masz dopiero za pół roku rozpisane xD
średnio co 2 tygodnie. Źle trafiłeś, ja mam serio bzika na punkcie czystości
@sralpies: No ok. Czyli tu nie chodzi o to, że rzadko sprzątasz, ale o to, że jesz jak świnia i syfisz jak jesz. Ale podpowiem ci jedno. OP wcale nie musi być taki jak ty.
Testujemy jedzenie w maskach, żeby nikt ze znajomych nas nie rozpoznał 🎭🍔 Założyłyśmy z kumpelą kanał, na którym bezlitośnie i w 100% szczerze testujemy jedzenie oraz nowości z marketów. Żeby oceny były w pełni obiektywne (i żeby nikt w pracy nas nie rozpoznał), robimy to w maskach! Na kanale znajdzieciem.in. testy pizzy polecanej przez Książulo, dań Gessler z Żabki czy viralowych napojów. Wpadajcie, zobaczcie sami i wybierzcie materiał, który najbardziej Was ciekawi:
c--j cie obchodzi moj zardzewialy gruz
@sralpies: Ale ty wiesz trollu, że auto można posprzątać? Serio. Ja sprzątam auto i jem w nim a mimo to syfu nie ma. Wow. Magia. Jak ty sprzątasz raz na ruski rok to nic dziwnego, że boisz się jeść żeby nienachlewić skoro sprzątanie masz dopiero za pół roku rozpisane xD
@sralpies: No ok. Czyli tu nie chodzi o to, że rzadko sprzątasz, ale o to, że jesz jak świnia i syfisz jak jesz. Ale podpowiem ci jedno. OP wcale nie musi być taki jak ty.
Bedzie piekloooo
lekko ostry