#perfumy Własnie doszyły do mnie perfumy Nina Ricci L'Extase Rose Absolue. Podobieństwo do Oud Satin Mood = 90%+. Nie ma sensu przepłacać za Satina skoro ma się za 160 zł coś tak zajebistego. Jutro max pojutrze rano zrobie odlewki tym co zamawiali. Gadke o tym, że MFK używa najdrożsych składników i ma najlepszą możliwą jakość, która powoduje te ceny, można włożyć między bajki bo Nina daje nam to samo 10 x taniej
@wonsz_zabujca: mam dokładnie to samo! próbowałem się przekonać zamawiając linię OUD od wyhajpowanego MFK ale wszystkie trzy dają babcią z tym, że satina jestem w stanie nosić. jednakowoż flakonu bym nie kupił.
@Obliv: kurła, zapomniałem, jak jesteś chętny chociaż na 20ml to za 5 min zamawiam! (żebym potem sam z tym nie został) najtaniej teraz jest na brasty za 170 czyli 2,2/1ml
@Greiz: nie mam Niny tak samo :) boje się kupować zapachy z nutą róży w ciemno :)jedyny co mi siada aktualnie to moscino toy bo, ale tam roza taka landrynkowa jest
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
Własnie doszyły do mnie perfumy Nina Ricci L'Extase Rose Absolue. Podobieństwo do Oud Satin Mood = 90%+. Nie ma sensu przepłacać za Satina skoro ma się za 160 zł coś tak zajebistego. Jutro max pojutrze rano zrobie odlewki tym co zamawiali. Gadke o tym, że MFK używa najdrożsych składników i ma najlepszą możliwą jakość, która powoduje te ceny, można włożyć między bajki bo Nina daje nam to samo 10 x taniej
próbowałem się przekonać zamawiając linię OUD od wyhajpowanego MFK ale wszystkie trzy dają babcią z tym, że satina jestem w stanie nosić. jednakowoż flakonu bym nie kupił.
@langigd: Domówiłeś może jak pisałeś? :P
najtaniej teraz jest na brasty za 170 czyli 2,2/1ml
@Obliv
@corka_mirka