Aktywne Wpisy

ted-ed-tyi +60
Lęk przed pójściem do pracy.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.

pedrovegas +3
Cześć,
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

1 Santaka
2
3 P---s Chili X
4 Jalapeno Mucho Nacho
5 Chile Negro
6
7 Cayenne
8 Thai Chili
9 Mt Thunder Longhorn
10 Paliviec X
11
12 PDN xD 2.3
13 Aji Jobito
14 Tabasco
15 Habanero Orange Devil
16 Aji White Fantasy
17 Thai Orange Hot
18 Habanero Yucatan White
19
20 Bhut Jolokia Red
21 Lemon Drop
22 Aribibi Gusano
23
24 Aribibi Gusano X
25 Bulgarian Carrot
26 Aji Cristal
27 Bahamian Goat Pepper
28 PI 260567
29 Trakijska Shipka
30 Aji Camba
31 Santa Rosa Blanco
32 Bolivian Bumpy
33 Fidalgo Roxa
34
35
36 Carbonero
37 Chile De Arbol
38 Santa Fe Grande
39 Iran Kolorowa
źródło: comment_8r8Yb9uIisD7nEv2tP3umOCDG21oZsN8.jpg
Pobierz11 - carbonero albo bahamian goat pepper poznasz po ostrości
34 - prawdopodobnie małe habanero orange devil albo soroksari po ostrości poznasz ;p
35 - kurde nie wiem ;P strasznie mała sztuka jakiekś papryczki :/
23 - Bolivian Bumpy X
2 - Habanero Choco
W butelkach? Po co? Na nalewkę? Czy, że sos na nalewkę? Aji Fantasy na jednym krzaku ma po kilkadziesiąt owoców to się krzaczy jak Lemon Dropy. No PI to jednak jest malutkie i musiałbyś mieć
@gobi12: Nie, sosy z nich chce zrobić po prostu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aji Fantasy super odkrycie tego roku - lekko ostre, ładnie wygląda i cytrusowy smak.
@gobi12: No smak ma bardzo fajny i jest zjadliwe dla