Aktywne Wpisy
trogatelnaya_raduga +226
#frajerzyzmlm
ta głosówka… jest P------A
ta głosówka… jest P------A
wredny_bombelek +140
Kiedy okazuje się, że najczarniejszy scenariusz zakładany przez GUS jest lepszy niż rzeczywistość.
#nieruchomosci #demografia #polska
#nieruchomosci #demografia #polska
Cieszymy się, że nasze rozdajo cieszyło się tak dużym zainteresowaniem, niemniej jednak nadszedł czas na ogłoszenie wyników. Spośród puli plusujących najwięcej szczęścia (a właściwie on jedyny) miał @Avlu i to do niego powędruje zestaw startowy widoczny na zdjęciu (ʘ‿ʘ) Życzymy udanego warzenia i czekamy na obiecaną relację :3
Dodatkowo przypominamy o wciąż działających kodach rabatowych dających 20% zniżki na wybrany zestaw startowy (Jestem Piwowarem i Twój Browar Domowy). Hasła to kolejno "WYKOPJP" i WYKOPTB".
Chcemy także poinformować, że od dzisiaj rabatujemy (o 20%) nasz najlepszy i już mocno profesjonalny sprzęt do warzenia piwa w domowych warunkach, czyli Grainfather. ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Korzystając z okazji - czy są tu fani piwa z #nysa ? Jeśli tak, to zapraszamy na Nysa Craft Beer Festival, na którym będziemy wystawcami. Chętnie odpowiemy na wasze pytania osobiście i podzielimy się naszą wiedzą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. W komentarzach wspominaliście często, że produkujecie wina - jeśli chodzi o te trunki, to też posiadamy sporą ofertę drożdży i sprzętów które pomogą udoskonalić wasze domowe winiarnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#piwowarstwo #p--o #twojbrowar
Bardzo się cieszę z wygranej, tym bardziej że do tej pory nigdy nic nie wygrałem :)
Z piwem miałem doczynienia 8 lat temu, kilka ton slodu przeszło przez moje ręce. Myślę że w przyszły weekend będę miał okazję zacząć domowe p--o. Trzymajcie kciuki żeby pierwsza warka się udala :) Jak dojdzie zestaw to się pochwalę.