Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@i-kamieni-kupa: u mnie akurat priorytetem był napęd na tył albo 4x4 do tego w miarę mocne i takie, które będzie mi się podobać, i wszystko się udało z wyjątkiem opcji w miarę mocnego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@KiiK6: Panie, ile przebiegu i ile trzeba było za to położyć? Przeglądałem A5 swego czasu ale trochę się boję, że w-------e się na minę. Z drugiej strony - przez ostatnie kilka tygodni oglądalem kilkanaście A3 - tyle szpachli, że zazdroszczą w markecie budowlanym, j---ć ten rynek aut używanych i tych p----------h oszustów.
  • Odpowiedz
  • 0
@Nixon52: przebieg obstawiam 2x tyle, ale auto w środku jest bardzo dobrze zachowane. Rozrząd albo już był wymieniany, albo za dosyć długi czas będzie. Jak auto było na wymianie dwumasy i sprzęgła to mechanik nic nie słyszał, żeby rozrząd hałasował czy coś
  • Odpowiedz
@KiiK6: Zazdroszczę odwagi, że zdecydowałeś się na taką furkę, niby mógłbym sobie na to pozwolić ale boje się kosztów utrzymania. Dużo wsadziłes w ciągu roku? Mam ziomka, który p-----------ł cztery dychy w e90 w rok i to w dwulitrowego diesela :x
  • Odpowiedz
  • 0
@Nixon52: z OC i AC jak ostatnio liczyłem to ok 12tys bez paliwa, więc w przeliczeniu na miesiąc nie jest to jakoś strasznie dużo
  • Odpowiedz
@KiiK6: Nie cierpisz z powodu manualnej skrzyni? Ja przy tym samym silniku przyzwyczajałem się do wachlowania biegami przez 3 lata, a teraz w piątym roku i tak oddałbym ze 30 koni w zamian za automat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@poczekaj: nie celowalem, że to ma być koniecznie automat albo manual, jednak wolałem jakby był automat, no ale trafił się manual.

@Maciek952 odpowiedź kilka odpowiedzi wyżej
  • Odpowiedz