Aktywne Wpisy
koronawirus +1139
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
ish_waw +288
Otworzyli na rogu Norwida i Słodowskiej filię Panda Ramen. Wchodzę, patrzę na menu: ooo k---a 30 zł xD ale zaraz, jest opcja małego za ~20.
30 zł za zupę xD lol lol lolololol
o przepraszam, przygotowali się na to, w menu potężny napis "ramen to nie zupa!". Tak chyba żeby wyprzedzić już te śmieszki, że tyle cebulionów liczą sobie za zupkę. No ale dobra, you live only yolo ( ͡° ͜ʖ ͡°) wziąłem sobie takiego malucha. Trzeba przyznać - bardzo dobry. Zjadłem, nie najadłem się, wyszedłem, poszedłem do Trumienki zagryźć pitcerką. Więcej nie wrócę.
30 zł za zupę, ludzie, gdzie ta nasza gastronomia odfrunęła XD
#wroclaw #jedzenie71
Komentarz usunięty przez moderatora
#bekazazjatow
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Wolowinka: Jak chcesz jeść egzotyczną kuchnie, gdzie skałdniki są droższe niż ćwiartka kuraczaka i cebula, to bulisz, nie ma zmiłuj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@poprostumort: racja
dlatego nie chcę xD
@Wolowinka: Ramen to raczej zupa z wkładką, za 30 zł zwykle można się nieźle najeść. No i 30 zł za danie w restauracji to przecież normalna cena, a jeśli chodzi o ramen, to wszędzie takie ceny są.
@shinX: jako przyklad podajesz jedno z najdrozszych miast na swiecie :)))))) #fucklogic