Ja p------e, od dłuższego czasu grałem z amerykanciem jakimś, wspólnie robiliśmy challenge, dzieliliśmy się waluta jak ktoś coś więcej miał, razem lataliśmy mapki, no po prostu fajnie było Wczoraj pierwszy raz byliśmy na discordzie i okazało sie, że to loszka. Cały się zapocilem, ręce mi się trzęsły i się jakalem, ja p------e dlaczego to musiała być dziewczyna, wstyd #pathofexile #przegryw
@GlupiPajonk: no nie, bo się kobiet boje i teraz jak widzę że jest online to odruchowo wyłączam grę bo się boje, że napisze @DarkZizi: @Lance_Ryder_Wilson: (╯︵╰,)
@michau507: Ehh, wcześniej było wszystko ok, teraz nie będę mógł wieczorami grać bo zazwyczaj wtedy zawsze graliśmy, teraz muszę z rana bo u nich nox jest, człowiek nawet w grze będzie się bał, przesrane życie ehh
@zartos: i tak jej nie będziesz bzikał (bo nie będziesz specjalnie po to jechał do Stanów)- pogodź się z tym a od razu będzie się wam grało lepiej ( ͡°͜ʖ͡°)
@zartos zauważ jedna rzecz - grałeś z nią i nie miałeś świadomości że to kobieta. Jeżeli nie było wtedy problemu ze jest innej płci (przez brak świadomości) to czy twój strach nie jest irracjonalnym? Pomyśl o tym że przed spotkaniem na discordzie było ok to nie pokazuje że są osoby przeciwnej płci których nie trzeba się bać?
@michau507: Ehh, wcześniej było wszystko ok, teraz nie będę mógł wieczorami grać bo zazwyczaj wtedy zawsze graliśmy, teraz muszę z rana bo u nich nox jest, człowiek nawet w grze będzie się bał, przesrane życie ehh
btw. Jaka ta nowa liga? Dużo nowych mechanik wprowadzili? Bo zrobiłem hiatus jakiś czas temu, bo mnie cały ten crafting i mnogość mechanik zaczęły przytlaczac
@WyczesanyCzesiek: Ja nigdy o to nie pytam, mnie też nigdy o to nikt nie zapytał @Nattana: W sumie to chyba najwięcej lootu niż w innych ligach, myślałem że będzie słaba jak synthesis ale o dziwo jest fajniejsza niż można by się spodziewać @Unbekannt: Nie każdy jest dynamiczny @Koloses: @Dzordz: S----------e mocno here
Wczoraj pierwszy raz byliśmy na discordzie i okazało sie, że to loszka. Cały się zapocilem, ręce mi się trzęsły i się jakalem, ja p------e dlaczego to musiała być dziewczyna, wstyd
#pathofexile #przegryw
@DarkZizi: @Lance_Ryder_Wilson: (╯︵╰,)
Może to będzie krok do wyjścia z cienia? :D
@zartos: dobry bait gościu
btw. Jaka ta nowa liga? Dużo nowych mechanik wprowadzili? Bo zrobiłem hiatus jakiś czas temu, bo mnie cały ten crafting i mnogość mechanik zaczęły przytlaczac
@Nattana: W sumie to chyba najwięcej lootu niż w innych ligach, myślałem że będzie słaba jak synthesis ale o dziwo jest fajniejsza niż można by się spodziewać
@Unbekannt: Nie każdy jest dynamiczny
@Koloses: @Dzordz: S----------e mocno here