Wpis z mikrobloga

@jarokiet #!$%@? zmień myślenie xD Dobry barber/fryzjer robi cuda i sam myślałem że hurr Durr jak to 50zł czy więcej wydawać za fryzjera jak mnie tu grażyna za 10zł obetnie i będzie tak samo XD ni #!$%@? nie będzie tak samo. Nie dość że wcześniej 10 minut i wychodziłem #!$%@? obcięty to od swojego barbera dostaje rady jak dbać o włosy i jakich kosmetyków używać. Najtańsze pasty czy inne gumy dostaniesz w
  • Odpowiedz
@jarokiet: Chłopie to co ty nazywasz na poprzednich zdjęciach krótkimi bokami to ja bym obciął już 3 razy XD Przyzwyczaj się do chodzenia do fryzjera co 2 tygodnie. Nie musisz od razu chodzić do jakiś drogich barberów, pójdź do jakiejś młodej Asi, która strzyże za 20 zł, powiedz że chcesz boki i tył zerówką lub na 3mm, dość wysoko i wycieniowane a góre wyrównać nożyczkami i będziesz miał fryzurę, która każdemu
  • Odpowiedz
@jarokiet Jak nie chcesz mieć gumy na włosach to polecam kupić proszek American Crew Boost Powder albo Slick Gorilla. Wsypujesz we włosy i układasz. Wyglad jest naturalny i włosy dzięki temu się tez nie przetłuszczają, można nawet nie myć codziennie. Ew można poprawić mała ilością matowej pasty w tych miejscach gdzie masz jakieś krótkie włoski (baby hair). Odkąd odkryłem ten specyfik to nie wyobrażam sobie układania włosów bez niego
Louhe - @jarokiet Jak nie chcesz mieć gumy na włosach to polecam kupić proszek Americ...

źródło: comment_1ciD9uiT1LG88fZ35AqNd2Ut21nWYzOw.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@jarokiet chłopie XD wybierz się do prawdziwego barbera () noszenie "specyfików" na włosach to normalna sprawa, pomada, wosk coś na pre, zależy od typu fryzury

Wyglądasz jak przegryw obecnie
  • Odpowiedz
wygląda jak dziwak samotnik w tych okularach.

Nie. Te okulary pasują do trójkątnej twarzy jaką ma OP. Wygląda jak dynamiczniak.

Facet lubi zwyczajne okulary to niech je nosi, nie wsadzajcie mu harrego Pottera na ryj, bo tak modnie.

Nie "zwyczajne", a #!$%@?. Nie pasują mu do twarzy. Wygląda w nich jak mój nauczyciel informatyki 20 lat temu.

to niech je nosi,

To niech nie prosi o rady skoro ich nie potrzebuje (
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jarokiet: akurat wysoka fryzura z przedzialkiem wyszczuplila i wydluzylaby Ci twarz. Google side-part pompadour. I idź do barbera, w Rzeszowie masz "Ja Ci To Poprawię Barbershop" gdzie chłop naprawił już niejedna fryzurę.
  • Odpowiedz
@jarokiet: plan jest taki
- nie obcinaj włosów przez 2-3 miesiące - włosy będą dłuższe i będzie więcej opcji, dodatkowo zaoszczędzisz trochę hajsu
- znajdź jakiegoś barbera w okolicy, jak nie kojarzysz żadnego to zainstaluj sobie apkę Booksy.
- u barbera powiedz że chcesz żeby cie obcięli tak żeby było dobrze

Barber to taki fryzjer tylko dla facetów. Tylko MĘSKIE fryzury w menu. Wychodzi jakieś 2 razy drożej niż zwykły fryzjer
  • Odpowiedz