Wpis z mikrobloga

Co wam przeszkadzały upały? Było tak wspaniałe... w kości ciepło i noce na krótki rękaw ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Same chore p----y tutaj xD

Kurdełe wstawał człowiek rano i cieplutko teraz mam w domu 21*C

@Niebadzlosiem: Zabawne jest to, że gdy mieszkałam we Wrocławiu to temp. w mieszkaniu poniżej 23*C = katastrofa. Przeprowadziłam się w maju na Wschód, mam w domu 20*C, biegam w koszulce na krótki rękaw i jest idealnie (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@DigitalGirl: k---a nawet nie chodzi o to czy w ciagu dnia 25 czy 35stopni tylko, że nie ma takich róznic z--------h. Wychodzisz z chaty- 10stopni, po południu 22 a po godz 19- 13stopni. Nie dosc ze trzeba przebierac garderobą jak p------y to jeszcze to najlepszy okres dla jesiennych chorób, przeziebien i innego k------a. C--j w depresyjną jesien i g---o zimę (bo tej w miescie jest raptem ze 2 tygodnie- reszta
  • Odpowiedz
J---ć lato maczetami #j---------------j

@Idesiku_Nago: no zajebiście. Najgorsza pora roku. Wieje jak p------e, człowiek założy jakaś kurtkę, to za 20 minut jest spocony. Ściągnie kurtkę, zaraz chory. A idź w c--j.
  • Odpowiedz
@DigitalGirl: No nie wiem k---a, na przykład to, że n--------a miliard stopni, pocisz się jak świnia i jesteś odwodniony 24/7. Główna różnica między jesienią/zimą a latem jest taka, że w zimę/jesień jak mi się zrobi zimno to ubiorę coś na siebie i będzie mi cieplej i będę się czuł lepiej, a latem jak n--------a bilion stopni to nic ci nie pomoże, bo temperatury nie zbijesz chyba, że masz klime, ale
  • Odpowiedz