Aktywne Wpisy
KwasneJablko +104
MallaCzarna +7
Boze, zestresowana jestem strasznie głupia
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
#prawojazdy
Jeżeli egzaminator nic nie mówi to mam jechać:
Zobacz, ja właśnie przed chwilą jechałem tym skrzyżowaniem wzdłuż Krasińskiego. Wg typa wyżej "odbilem w prawo". (-‸ლ)
I się mądrzą mimo, że egzaminatorzy i policja lepiej zna prawo i traktują niewrzucenie kierunku
Ale dobrze się dowiedzieć, że niesłusznie oblałem
Jadąc teraz nie odbiłeś, pojechałeś prosto, ale względem drogi głównej odbiłeś w prawo xD
A nie pytałem się go tam czemu, bo byłem już i tak zestresowany
@Kris1910: wiem co napisałeś. I nie, nie odbiłem względem drogi głównej w prawo. Nie zmieniłem kierunku jazdy, pojechałem prosto.
xD xD xD
Gdyby droga główna kończyła sie na skrzyżowaniu to wtedy wzgledem niej bylo by owszem prosto :D
Komentarz usunięty przez moderatora
@wernisaz_w_luwrze: mam nadzieję, że instruktorzy w większości przypadków uczą dobrze. Zła sygnalizacja wynika raczej z tego, że młodzi kierowcy podłapują się wzorce od starych.
Tak dla przykładu, kiedyś kursant zadzwonił do mnie może z rok po zdaniu egzaminu, z pytaniem, czy na łamanym pierwszeństwie ma dawać kierunkowskaz. Gdy powiedziałem mu, że tak, to bardzo się zdziwił i stwierdził, że
Komentarz usunięty przez autora