Aktywne Wpisy
RicoElectrico +174
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
awcalezenie +132
Jejku, ale to było złe AMA z @MateuszLakomy , a miałem nadzieję że będzie ciekawie. Odpowiedzi które często trudno zrozumieć, zaskakujące, ale pozbawione argumentów: "Tak", "Nie", "To nie w tym problem", "Już na to odpowiedziałem" (a tak naprawdę to nie). Rozwaliło mnie totalnie jak ktos napisał, że imigrantów powinno się wpuszczać gdy będzie odpowiednie ratio dla plciu z danego kraju jak w USA, a ten na to "To nie w tym problem".
#prawojazdy
Jeżeli egzaminator nic nie mówi to mam jechać:
Egzaminator mówi mi: 'prosto', to pojechałem odruchowo prosto bez zmiany pasu i skręciłem w prawo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skończyło się na upomnieniu
np na egzaminie jedynym który miałem typ kazał mi wjechać pod zakaz i zaparkować na obszarze wyłączonym z ruchu. To się go zapytałem czy jest tego pewny bo tam zgodnie z przepisami wjechać nie można.
Ale jeżeli podczas egzaminu masz wątpliwości to zawsze możesz zapytać,. Im nie wolno się odzywać tak z bani i zagadywac egzaminowanych ale muszą odpowiedzieć na Twoje pytania dotyczące niejasności poleceń.
Ja za każdym, kiedy
Ale jeżeli podczas egzaminu masz wątpliwości to zawsze możesz zapytać,. Im nie wolno się odzywać tak z bani i zagadywac egzaminowanych ale muszą odpowiedzieć na Twoje pytania dotyczące niejasności poleceń.
Ja za każdym, kiedy
Ja za każdym, kiedy
@mastift: Coo? A czemu nie trzeci albo nie piąty? Co ty za jakieś nowe zwyczaje wymyślasz xD
skądś sie przyjeło, że jak nic nie mówi to sie jedzie z pierwszeństwem (może u mnie w mieście taka zaradność)