@Estetykatopodstawa: Bo jest początkujący, jak dojdzie do ciężarów typu BP 1.0-1.3 x waga właśna, MC i SQ 1,7-2.0 x waga to już nie będzie tak łatwo i progres co tydzień ;)
@picasssss1: No tak. Twoje wyniki również się tego tyczą xD 110x5 to sporo, ale ważysz również sporo - 97kg. Ja ważę znacznie mniej i robię również mniejszy ciężar, ale po przeliczeniu waga/ciężar wychodzi bardzo podobnie
@kRpt: myślę że do 80kg będzie zajebiście to szło potem już gorzej. Ale myślę że też na 80kg mu +/- wystarczy sylwetka, a przynajmniej będzie widać że to sportowy świr. @mapache
@Estetykatopodstawa: No mi właśnie mniej więcej do tych 80 szło, potem to już duże schody i kombinowanie. No ale właśnie ciężar jest adekwatny do mojej wagi - 72 aktualnie, masa od 68. Na 68 to robilem chyba 5x5 75
@kRpt: u niego leci fbw i ciągle progresuje, co ważne nie trzeba jeszcze w ogóle kombinować bo leci to liniowo więc mega dużo jest możliwości gdy będzie zastój. No ale najważniejsze że nie wali w #!$%@? z dieta i takie osoby szanuję :P
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
Ale myślę że też na 80kg mu +/- wystarczy sylwetka, a przynajmniej będzie widać że to sportowy świr.
@mapache
No ale najważniejsze że nie wali w #!$%@? z dieta i takie osoby szanuję :P