Wpis z mikrobloga

Ciekawe czasy. Z social mediów coraz ciężej się dowiedzieć czy laska jest w jakimś związku.
Też to zauważyliście, że małpy niechętnie chwalą się chłopakami? Ja znam już masę przykładów, gdzie wejdziesz na insta albo fb dziewczyny, to pomyślisz, że singielka a tak naprawdę ma bolca.
Po co takie ukrywanie? Żeby atencja nie siadła i nie przegapić ewentualnie lepszej partii. Wiadomo, że kolesie mniej chętnie zaczepiają zajęte. Tak to dzisiaj działa.

#logikarozowychpaskow #zwiazki #p0lka
  • 22
@Ekspert_z_NASA: Na potwierdzenie tezy zacytuje fragment artykulu z gazeta.pl Ewy Jankowskiej.

Marta postanowiła nie mówić na pierwszej randce ani nie pisać w profilu w aplikacji randkowej o swoim "bagażu". I zwierzyć się dopiero, kiedy nabierze do kogoś większego zaufania. - Taka strategia jest jak najbardziej w porządku - mówi Patrycja Wonatowska.

"Hasło "rozwód" może wywołać falę pytań. A nie każdy ma ochotę na nie odpowiadać - mówi seksuolożka."
@kt13: to samo, z tym że my nawet związku na fb nie mamy bo w naszym wieku to już dziecinada ;_;

Mój facet ma fb tylko dla messengera, insta brak i od kiedy z nim jestem nic nie wrzucam na profil
Ze zdjęć się chyba wyrasta XD
@KinderCzekolada u nas to ja korzystam z mediów społecznościowych, a on nie. Też ma FB tylko dla messengera i grup programistycznych. Skoro on nie wstawia sam zdjec i informacji to ja nie czuje się poważniona by wstawiac jego wizerunek na zdjęciach na moim koncie. Więc na moim koncie są głównie informacje o mnie i uważam że to zupełnie normalne. A status związku ustawiam bo w ten sposób informuje babcie o takich zmianach