Wpis z mikrobloga

Dziś mija 40 dzień bez kreatyny. I co? I g---o ( ͡º ͜ʖ͡º) Różnica nie zauważalna. Wszystko jak było tak jest. Może jedynie 1/2 powtórzenia mniej przy wyciskaniu hantelek na skosie, reszta bez zmian, więc nie powiedziałbym, że to kwestia krety. Do końca miechu planuje nie brać, a potem wchodzę znowu na cykl kreatynowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Darksed: Uważam, że na mnie po prostu nie działa. Pamiętam jak pierwszy raz zacząłem brać krete i był progres, ale to tylko dlatego, że byłem początkującym. Potem wydaje mi się, że bez krety progres byłby taki sam.
Nie mówię, że nie działa, ale moim zdaniem akurat na mnie nie działa prawie w żadnym stopniu.
  • Odpowiedz
@Nikic21: Jak masz naturalnie wysoki poziom kreatyny no to już benefit kreatyny wykorzystujesz xD ja też nie czuje działania kreatyny bo to coś czego nie czujesz, pisałeś że z kreatyna mógłbyś zrobić 1-2 powtórzenia więcej a to jest 10-20% objętości więcej przy 10 powtórzeniach a to przełoży się i na siłę jak i na hipertrofię bo wykonasz więcej pracy xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Darksed: te powtórzenia tylko i wyłącznie przy wyciskaniu hantelek na skosie, wl itp. się nie zmieniło. Więc raczej to inna przyczyna
  • Odpowiedz
  • 0
@Nikic21 widziałem teorie ze kreatyna musi sie rozpuścić zeby dzialac. Nawet byl tam podany przepis w czym to rozpuszczac (odczyn kwasny od kwasku cytrynowego i duzo wody).
Publikacja byla niszowa ale autor doswiadczony w prowadzeniu zawodnikow.
  • Odpowiedz