Aktywne Wpisy
szpaczuh +766
#rozdajo
Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla?
Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla?
Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡° ʖ̯ ͡°)
okno2137 +8
Też macie wrażenie że życie to oszustwo?
Jesteście zmuszeni żeby codziennie z---------ć, rano się godzinę czasem dwie wybierać, później z---------ć w pracy i w ogóle pracować 5-6 dni w tygodniu i tak do z-------a?
Przecież to jest męczarnia i ja wiem że są ludzie co nie muszą pracować tylko generalizuję bo większość osób jednak jest skazana na ten wysiłek i często dyskomfort. Pamiętam jak całe życie męczarnią była dla mnie szkoła, później studia też
Jesteście zmuszeni żeby codziennie z---------ć, rano się godzinę czasem dwie wybierać, później z---------ć w pracy i w ogóle pracować 5-6 dni w tygodniu i tak do z-------a?
Przecież to jest męczarnia i ja wiem że są ludzie co nie muszą pracować tylko generalizuję bo większość osób jednak jest skazana na ten wysiłek i często dyskomfort. Pamiętam jak całe życie męczarnią była dla mnie szkoła, później studia też
Stara baba kazała mi ustąpić miejsca w tramwaju. Ale przed oczami mam taki widok - kilka miejsc wolnych. Dlaczego stara baba chce żeby jej ustąpić?
Teraz stoi obok i sapie i dysze a palacz ciągle węgiel w nią sypie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Boże dlaczego takie coś istnieje?
#bekazpodludzi #warszawa #starebaby #ztmwarszawa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
A że przy oknie, a że przodem...
Ogólnie j---c starych ludzi