Aktywne Wpisy

Linnior88 +9
Jak sobie radzić z popędem będąc stara samotna baba przed 30 (╥﹏╥)

Ksiega_dusz +54
Mam w pracy analityczkę na stanowisku „Analityk Systemowy”. Oczywiście przebranżowiona w czasach ssania i gdzie brano do IT każdego kto miał puls i umiał powiedzieć słowo „JSON”. Jest po „europeistyce”. Była też na Erasmus, podczas gdy ja waliłem konia z depresji (żadna mnie nie chciała) i uczyłem się po nocach na kolokwium z języka C.
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje

Jeszcze muszę plany treningowe jakieś obczaić.
A tak sobie ustawiam wszystkie jeziorka w okolicy i jazda.
#mtb #rower #rowery #sport #trening #wahoo #cycling #wahooligan
źródło: comment_ZuDu7v2nGLQVwGdg3GV3JPGTMBu8vPNZ.jpg
Pobierz@tom_marcin: wahoo elemnt bolt
@guru8: Próbowałem, bardzo niewygodne, do tego telefon się szybko rozładowuje, jest duży, wahoo trzyma 10h. Na wyświetlaczu poręcznym mam wszystko, puls, podjazd, mapę, nawigację. Jest wygodniej. Wgrywam traskę po BT i jadę.
@grzmotojebca: Wahoo 999 zł + HR 219 zł.
źródło: comment_Qv2CQxXD4C3P2FgqsvzULPBzmvkoDVl8.jpg
Pobierz@grzmotojebca: Błotniki zefal no mud. Nie wiem czy da się sparować, ale ma sporo apek z którymi działa, oraz wystarczy wgrać GPX i już. Musiał byś się wczytać z czym wahoo element działa.
@bartman28: Tak to jest 3 stopniowa od amorka Foxa.