Aktywne Wpisy
Alzena +43
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
WielkiNos +339
Juleczki chcą żeby im płacić za malowanie się do roboty.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #logikarozowychpaskow
#bekazpisu #bekazpodludzi
Paliwo na kartki, cukier na kartki, każdy zarabiał SETKI TYSIĘCY i hehe rozumiesz młody jak żeśmy wtedy ze śwagrem #!$%@? zakład bośmy spuszczali palywo hehe na lewo AH TO BYLI CZASY
Nic innego nie widzę na horyzoncie...
Gdyby wpierw skupiono się na obniżaniu kosztów pracy, wtedy pracownik i przedsiębiorca zyskaliby najwięcej, tracił ZUS i skarb państwa - a
@Czechosloawcki_Majonez: socjalistom to z definicji nie może chodzić o długofalowy dobrobyt jednostki, gdyby tak miało być, to nie byłby socjalizm tylko jakaś rozsądna strategia i polityka. Nie z tym debilem prezesem, nie z tą #!$%@?ą premierem, nie z tym sztabem kompletnych ekonomicznych debili.