Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +339
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
amozetoostatniraz +238
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Poszukuję pomocy w doborze vaporizera+olejka C-D. Ale parę słów o mnie i ogólnie mojej sytuacji zdrowotnej. Sprawa wygląda tak, że od 20 lat choruję na bardzo ostre RZS, od 8-10 lat na szczęście w remisji. No ale niestety, co choroba zdążyła popsuć, to z tym muszę żyć. Moim głównym problemem na co dzień są zupełnie rozwalone stawy biodrowe, które bolą naprawdę mocno, co przyczynia się do sporych problemów z chodzeniem i ogólnego dyskomfortu. Zapycham to kilogramami ketonalu, ibupromów i innego syfu NLPZ, no ale wiadomo - psuje to żołądek, wątrobę… Dlatego wpadł mi w oko (+zaproponował mi to lekarz prowadzący-reumatolog) pomysł z C-D.
No i tu potrzebuję czyjejś pomocy, jako że kompletnie się na tym nie znam.
Chciałbym kupić vaporizer z olejkiem ze względu na łatwość używania i możliwość zabrania tego ze sobą poza dom. Szukam olejku, który będzie naprawdę mocny i skuteczny pod względem działania przeciwbólowego stawowego/kostnego + urządzenia, które pozwoli mi skutecznie ten olej przyswajać. Najchętniej bardzo bym prosił o konkretne linki do jednego i drugiego + porady co do stosowania.
Z góry bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi i porady, jako że to może być moja szansa na w miarę uregulowane życie bez (niemal) codziennego bólu nóg.
#medycznamarihuana #konopie #wolnekonopie #medycyna #zdrowie #waporyzacja #c-d #pytaniedoeksperta
No cóż, właściwości przeciwbólowe raczej się z ketoprofenem i resztą nie będą równać xD. Cały myk polega na tym że samo "wyizolowane" C-D nie działa tak jak niektórzy by sobie tego życzyli (a zwłaszcza sprzedawcy tych preparatów).
https://biokonopia.pl/olej-c-d/102-olejek-konopny-raw-15-c-d-10ml.html
To nam trochę mówi dlaczego jesteś taki anty na C-D konopie I kannabinoidy
Taka buteleczka może starczyć na 1-1.5 miesiąca stosowania
@KonopiaCBD: no jestem bo konopie C-D (tak, łącznie z pozostałymi typu CBC, CBG, terpenami etc. etc.), ale bez THC g---o dają. Jak tacy jesteście pewni swego to w ramach promocji wyślijcie OPowi próbkę (przecież liczy się zdrowie społeczeństwa a nie zarabianie na bezwartościowym surowcu tylko dlatego że obywatel nie może go sobie sam wytworzyć xD) i niech sam
Jeszcze przed chwilą twierdziłeś że samo wyizolowane C-D to g---o tera już twierdzisz że wszystkie kannabinoidy
czyli cały ten układ endokanabinoidowy który nawet Ty masz w sobie to też g---o i nie