Aktywne Wpisy
szynall +872
owocliczi +331
Pięść mi się zaciska widząc ten cwaniacki ryj namawiający ludzi na rzucenie pracy. Złamie życiorysy setki osób, które nie dość że się zadłuża to staną się pośmiewiskiem na tym tagu. To najbardziej toksyczny twór jaki powstał w internecie - mam nadzieję że jeszcze trochę i cały ten pseudobiznes skończy się banem na społecznościowkach a kolejne odnogi ośmiornicy ucinane stosowną ustawą.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
Ciekawe kiedy dobije do 100k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ciekawostki #qualitycontent #gruparatowaniapoziomu #heheszki
@PanKara: Co? Idź do lekarza.
A jak w praktyce? Naprawdę chodzisz do kibla co 2h (bez wstawania w nocy) lub co 3h (2x wstając w nocy)?. Bo myślę, że przeciętna osoba nie chodzi więcej niż 3x dziennie. Ja również. A odwodniony nie jestem.
Zresztą nie mówię tylko o sobie, ponieważ żyję miedzy ludźmi (8h w pracy ze współpracownikami), a i z dziesiątką lokatorów już mieszkałem i nie przypominam
jutro bede liczyc, bo nie wiem czy dzis bylem raz czy dwa. a w stalem o 12
Ja wstałem o 10.00 i byłem tylko raz - i nawet mi się nie zbiera na kolejny. A wypiłem już 2 kawy i 1litr napoju. Pewnie koło 18.00 jak będę w domu to pójdę po raz drugi. I ostatni raz przed snem. Czyli wyjdzie 3x w ciągu dnia. Dla mnie to standard.
Może masz raka?! Częstomocz może być jednym z
@Turbator: Ja już dzisiaj był 3 lub 4 razy sikałem, a do 23 jeszcze trochę zostało i pewnie ze 3 razy jeszcze się przejdę. Moim zdaniem 3-4 razy na dobę to za mało i niezbyt zdrowo.
@Turbator: chciałbym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Turbator: zazdro po dwóch kawach i wodzie byłbym już około 4 razy
@PanKara: miałem tak, niestety po usg i tk okazało się że została mi jedna nerka, a ja byłem dość odwodniony.