Wpis z mikrobloga

#psychonudles dzień kolejny (albo ten sam?)
Dziś walka o pregabalinę. Z dawki dobowej 450 zeszli mi do zera w jeden dzień.
Więc pytam co tu się odjaniepawla, a oni na to 'zeszlismy z Pregabaliny bo pani spala po niej'
'#!$%@? SPAŁAM BO ZEŻARŁAM 20 KLONA DWA DNI TEMU'
*dźwięk łączących się styków w mózgu*
No fakt...
Czyli teraz 225, zawsze coś.
+śmieszna historyjka o Ibuprofenie, gdyż mam chore zatoki i w konkretnych momentach (budzenie się, jedzenie) zaczynają #!$%@? 8/10. Więc idę do pielęgniarek po Ibuprom i co? Okazało się że mam go wpisanego 2x dziennie zamiast doraźnie xD czyli mam brac Ibuprom gdy jest pora leków, a nie gdy mnie boli

A z takich rzeczy, które Was interesują to moja współlokatorka (schizofrenia) wypiła wczoraj mój płyn do płukania ust, dostała relanium na spanie i do 14 nikt nie mógł jej dobudzić. A jak już wstała to poszła się podmyć przy zlewie i tym samym mydłem umyć sobie włosy.
Dajcie jakiegoś plusa bo lubię pisać.

#psychiatria #depresja #psychiatryk
  • 37
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Pawelczi:

Napisała, że zostanie minimum 2 tyg, pytanie czy na zawsze było trochę głupie

Napisała że minimum 2tyg PO moim pytaniu czy jest szansa że tam zostanie na dłużej, potem już nie pytałem.

możliwe, że to po prostu przypadek beznadziejny

Czyli będzie sukcesywnie #!$%@?ła naszą kasę z podatków na leczenie? Bo ona się nie zabije nigdy, to są zachowania ze spektrum deficytu atencji jak już a nie depresji. Jak ktoś ma
@Waspin możliwe, że Ty masz racje, możliwe że ja, a możliwe że prawda leży po środku i tego się nie dowiemy. Nie znamy jej w sumie, ja dla przykładu poznawać jej nie chce i dociekać prawdy. Lepiej mi z tym, że jestem dla kogoś miły.

Ja też tu pisze dużo, muszę z siebie wywalic emocje, a mam problem z rozmawianiem z kims, kogo znam, z tą różnicą że nastawiam się na leczenie
@Waspin jak Ci tak dobrze idzie diagnozowanie i ocenianie ludzi to może #!$%@? po prostu zostań psychiatrą albo napisz książkę coś w stylu 'Pokolenie Ikea' bo mam wrażenie że właśnie ją tu cytowales.
Jesteś bardzo daleko od prawdy, Mirko traktuje jako jeden ze sposobów na wyrzyganie się a czy ktoś to w ogóle przeczyta to mam to totalnie w dupie.
Wiem jedynie że czytanie moich wpisów za ileś miesięcy/lat pomoże mi złapać
@send_nudles już to widzę.
" Witamina C odpłatność 100% + VAT i nie obciążają budżetu państwa swoja potrzeba atencji, proszę iść pobiegać czy coś, do widzenia, należy się 100PLN z paragonem 140PLN".
@send_nudles benzo biorę Raz w tygodniu, max 2, a nie piłem (tak żeby pic, nie liczę jednego piwa po ciężkim dniu żeby zakwasów nie mieć) jakoś ponad 2 tyg. Odniosłem się do tego, jakby wyglądało jego bycie psychiatra. Gdyby nie Rutkowski, to pewnie bym dalej brał sertraline ale to już by się dawno skończyło po drugiej stronie świata.
@send_nudles a w dupie mam, czy mi ktoś wierzy. Co to zmieni w moim życiu, że jakaś randomowa nic nie znaczącą osoba w moim życiu na portalu ze śmiesznymi obrazkami, znająca mnie tylko ze zdjęcia browara na stole i dziwnymi #!$%@? które tu wypisywałem mi uwierzy? Ważne, że ja i żona wiemy jak jest ( no i pani z MOPSu, świetna kobieta, pracuje z powołania a nie na #!$%@? i dużo mi
@send_nudles: nie wiem dlaczego, ale zawsze szpital psychiatryczny kojarzył mi się z American Horror Story: Asylum. XD Mimo, że sama mam nerwicę lękową, boje się takich miejsc. Z początku nawet się bałam, ze jak będę tak cały czas histeryzować, to w końcu mnie tam umieszczą.