Aktywne Wpisy
Ejber_z_Fyrtla +10
#tatacontent #ojcostwo
Siemanko ojcowie! Niedługo moja ukochana będzie rodzić bliźniaki, więc pytanie do was, jakie gadżety wam ułatwiły życie z perspektywy ojca. Jak narazie mam obrotowe bazy do fotelików żeby się nie męczyć ;) Myślę nad specjalnym śmietnikiem na pieluchy i podgrzewaczem do chusteczek nawilżanych.
Myślę też nad wykorzystaniem starych telefonów do zrobienia elektronicznej niani, macie pomysły?
Oddaję głos do studia i słucham państwa :)
Ps. Kocy do budowania baz już kilka
Siemanko ojcowie! Niedługo moja ukochana będzie rodzić bliźniaki, więc pytanie do was, jakie gadżety wam ułatwiły życie z perspektywy ojca. Jak narazie mam obrotowe bazy do fotelików żeby się nie męczyć ;) Myślę nad specjalnym śmietnikiem na pieluchy i podgrzewaczem do chusteczek nawilżanych.
Myślę też nad wykorzystaniem starych telefonów do zrobienia elektronicznej niani, macie pomysły?
Oddaję głos do studia i słucham państwa :)
Ps. Kocy do budowania baz już kilka
POPCORN-KERNAL +49
Kiedyś się miało takie zamrażary po 300 litrów załadowane tak, że się nie domykały i do tego ta w lodówce + pełna piwnica przetworów.
Troskawki, agrest, maliny, mięso, wędliny, kości, zielenina wszelka, grzyby, ryby... Kiedyś to było kurła. Chłop rodzinie rozdawał.
Dziś człowiek nawet nie ma z czego uszek na święta porobić a jeszcze jeb...ni developerzy
ludziom z miast ogródki potrafią likwidować pod galerie handlowe. (╥﹏╥)
Rzygam cyfrowymi
Troskawki, agrest, maliny, mięso, wędliny, kości, zielenina wszelka, grzyby, ryby... Kiedyś to było kurła. Chłop rodzinie rozdawał.
Dziś człowiek nawet nie ma z czego uszek na święta porobić a jeszcze jeb...ni developerzy
ludziom z miast ogródki potrafią likwidować pod galerie handlowe. (╥﹏╥)
Rzygam cyfrowymi
Dziś walka o pregabalinę. Z dawki dobowej 450 zeszli mi do zera w jeden dzień.
Więc pytam co tu się odjaniepawla, a oni na to 'zeszlismy z Pregabaliny bo pani spala po niej'
'#!$%@? SPAŁAM BO ZEŻARŁAM 20 KLONA DWA DNI TEMU'
*dźwięk łączących się styków w mózgu*
No fakt...
Czyli teraz 225, zawsze coś.
+śmieszna historyjka o Ibuprofenie, gdyż mam chore zatoki i w konkretnych momentach (budzenie się, jedzenie) zaczynają #!$%@? 8/10. Więc idę do pielęgniarek po Ibuprom i co? Okazało się że mam go wpisanego 2x dziennie zamiast doraźnie xD czyli mam brac Ibuprom gdy jest pora leków, a nie gdy mnie boli
A z takich rzeczy, które Was interesują to moja współlokatorka (schizofrenia) wypiła wczoraj mój płyn do płukania ust, dostała relanium na spanie i do 14 nikt nie mógł jej dobudzić. A jak już wstała to poszła się podmyć przy zlewie i tym samym mydłem umyć sobie włosy.
Dajcie jakiegoś plusa bo lubię pisać.
#psychiatria #depresja #psychiatryk
Napisała że minimum 2tyg PO moim pytaniu czy jest szansa że tam zostanie na dłużej, potem już nie pytałem.
Czyli będzie sukcesywnie #!$%@?ła naszą kasę z podatków na leczenie? Bo ona się nie zabije nigdy, to są zachowania ze spektrum deficytu atencji jak już a nie depresji. Jak ktoś ma
Komentarz usunięty przez autora
Ja też tu pisze dużo, muszę z siebie wywalic emocje, a mam problem z rozmawianiem z kims, kogo znam, z tą różnicą że nastawiam się na leczenie
Jesteś bardzo daleko od prawdy, Mirko traktuje jako jeden ze sposobów na wyrzyganie się a czy ktoś to w ogóle przeczyta to mam to totalnie w dupie.
Wiem jedynie że czytanie moich wpisów za ileś miesięcy/lat pomoże mi złapać
" Witamina C odpłatność 100% + VAT i nie obciążają budżetu państwa swoja potrzeba atencji, proszę iść pobiegać czy coś, do widzenia, należy się 100PLN z paragonem 140PLN".