Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 41
Szkolna to KONONOWICZ, ten ćpun to tylko dodatek, który był śmieszny kilka lat temu. Teraz przydałby się mu oddział zamknięty, albo ulica. Po dzisiejszym filmie mnie tak w-----ł, że gdybym mieszkał bliżej to dostaby ojcowskiego liscia na ogarnięcie. Ta szumowina nie ma żadnego honoru, wychodzi ćpać na kilka dni i wraca jakby nigdy nic do drewnianego domku, gdzie wyżywa się psychicznie nad Krzysiem. Ja nie bronię Kononowicza, bo też ma swoje za uszami, ale dzisiejszych filmik pokazał dobitnie, że on ma go już dość "tak już fajnie było...". Szczur jest tylko silny gdy jest sam na sam z Krzysiem, trzeba to zmienić #kononowicz #patostreamy
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sopranos: Janek Rodo to recepta, choć mnie osobiście denerwował to byłbym w stanie go znieść dla dobra sprawy. Struś wtedy tak pięknie się popłakał na lajcie a konon z łosiem się z niego nabijali.
  • Odpowiedz
@Sopranos: Dokładnie, gdyby nie Krzysiek to dalej by mieszkał z wiewiórkami. J----y niewdziecznik. Mam szczerą nadzieję ze wkoncu dojdzie do wyprowadzki i to bedzie koniec strusia bo kto będzie oglądał jak on psznie je
  • Odpowiedz
@Sopranos: ale gdby nie struś, to nie byloby Krzyska i cudnych zwrotow akcji. Nie ma czegos takiego że którys z nich jest niepotrzebny. Malzenstwo bozych gejów to jednosc.
  • Odpowiedz