Aktywne Wpisy

onionhero +691

Odrzutowiec +52
I właśnie za to kocham lato :) Nie mieszajcie jej z błotem, ja tam propsuję bardzo.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
źródło: IMG_3108
Pobierz

64/100
źródło: comment_7kBrASca9chawjlqYQ7PPOpYG8AmjS1y.jpg
Pobierz1. wpis z wczoraj (63/100) dostał szadołbana,
2. wpis z wczoraj dostał 342 plusy i 22 komentarze,
3. na 63 wpisów z nowej serii #codzienneokay do tej pory tylko 17 (słownie: siedemnaście) wpisów nie dostało szadołbana a 46 spadło z rowerka (dostało szadołbana),
4. na obecną chwilę tag #codzienneokay obserwuje 887 osób (+1 osoba względem wczoraj),
5. dziś już bez bordo i powiem Wam, że pomarańczowy chyba ładniejszy, ten kolor bordo na stylu nocnym jest za ciemny i mało czytelny. Bordo wisiało u mnie chyba ponad półtora miesiąca.
Co słychać w "wielkim" świecie? xD
@FilodendronMonster: bry ( ͡º ͜ʖ͡º)
O a teraz po dodaniu wpisu pomyślałem że jednak trochę uruchomię trolla i odpiszę @Aldarith: w jej wpisie w którym mnie zawołała ale ta ma mnie na #czarnolisto xD
Woła mnie i ma mnie na czarno... a ja specjalnie jej nie mam na czarno i zawołałem ją tu (
@ToNieOn prosto i na temat, dzięki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mawaa01 uważam na siebie. Zawsze po dzwonku i przed otwarciem drzwi patrzę przez wizjer kto dzwoni xD
@muzzykalny jeszcze bordo powstanie zapewne za około 40 dni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚ leć w gorące